Πώς θα διεκδικήσετε πλούσια δώρα πληρώνοντας λογαριασμούς στα καταστήματα ΟΠΑΠ

– Συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες κληρώσεις για δώρα τεχνολογίας, προπληρωμένες κάρτες και κάρτες καυσίμων

Εύκολη πληρωμή φόρων και λογαριασμών με κληρώσεις για πλούσια δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Δώρα τεχνολογίας, προπληρωμένες κάρτες και κάρτες καυσίμων για 325 τυχερούς μέχρι στιγμής

Συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες κληρώσεις με πλούσια δώρα για όσους επιλέγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και όλων των λογαριασμών, μέσω της υπηρεσίας της Tora Wallet.

«Κάθε πληρωμή λογαριασμού αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση που μοιράζει σε 65 νικητές μεγάλα έπαθλα, όπως κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και δωροεπιταγές», σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Νέρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι, όπου βρέθηκε ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν ένα iPhone.

Μεγάλα δώρα για 325 τυχερούς μέχρι στιγμής

Από τις 3 Οκτωβρίου έχουν προκύψει 325 νικητές, πέντε εκ των οποίων κέρδισαν από ένα iPhone. Συνολικά, ο διαγωνισμός έχει μοιράσει 10 τηλεοράσεις 55”, 50 δωροεπιταγές Public αξίας 100 ευρώ, 60 προπληρωμένες κάρτες αξίας 150 ευρώ, και 200 κάρτες καυσίμων αξίας 50 ευρώ.

«Η ευκολία, η άμεση εξυπηρέτηση και το διευρυμένο ωράριο αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ για την πληρωμή λογαριασμών. Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων, είτε με μετρητά είτε με κάρτα, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Παράλληλα, μπορούν να παίρνουν μέρος και στις εβδομαδιαίες κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα», τονίζει ο κ. Νέρης. 

Πώς γίνεται η συμμετοχή στις κληρώσεις

Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, με τελευταία κλήρωση στις 21 Νοεμβρίου. Οι συμμετοχές αφορούν στις πληρωμές λογαριασμών που έχουν πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

«Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις είναι να καταχωρίσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, κατά την εντολή πληρωμής οποιουδήποτε λογαριασμού», τονίζει η κα Δέσποινα Δημάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγία Παρασκευή στο οποίο βρέθηκε ένας ακόμα τυχερός που κέρδισε ένα iPhone.