Σοβαρά ο Τσίπρας θα επιδιώξει την πρώτη σύγκρουση με την κυβέρνηση για τον Πολάκη;

Και -οι πέτρες γνωρίζουν ότι η προεκλογική επιμονή του Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο να μην περιορίζει, αλλά και να καλύπτει τον -έντιμο πλην αμετροεπή- Παύλο Πολάκη έβλαψε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι επιθυμούν να συνεχίσει να τον βλάπτει.

Στη Βουλή έφτασαν δικογραφίες που αφορούν τον πρώην υπουργό μετά από μηνύσεις του Στουρνάρα και ενός Πουλή από το ΚΕΛΝΟ, της ομάδας του Άδωνι.

Φυσιολογικά αυτό που περίμεναν όλοι από τον Πολάκη θα ήταν να τις χαρακτηρίσει καλοδεχούμενες και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να πάει στα δικαστήρια και να τους ξετινάζει τους μηνυτές του.

Αντί γι’ αυτό πρωτοστατούντος του Δημ. Τζανακόπουλου στήθηκε στη Βουλή μιας παράσταση …πολιτικής δίωξης του που ζητάει … σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.

Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι διατείνονται ότι όταν έλθει το θέμα στην ολομέλεια, ο Αλέξης Τσίπρας θα το σηκώσει ως τεκμήριο διώξεων και ρεβανσισμού κατά του κόμματός του.

Επειδή έχει και η ανοησία τα όρια της, θα ήταν ευχής έργο για τον πρώην Πρωθυπουργό να μην επιχειρήσει την πρώτη σύγκρουση με την κυβέρνηση για τον Πολάκη. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί…