Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη κατά της Ελενας Ακρίτα


Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της βουλεύτριας Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έλενας Ακρίτα. «Δεν κρύβομαι από κανέναν, της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου», απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

Όπως αναφέρεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

Σημειώνεται, επίσης, από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού πως «θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς».

Η απάντηση από την Έλενα Ακρίτα

ελενα ακριβα, μαρεβα μητσοτακη, μηνυση

Με ανάρτηση στο fb η Έλενα Ακρίτα απάντησε:

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν.

Ίσα ίσα.

Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι.

A bientot, madame».

Τι είχε αναφέρει η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα προέβη την Κυριακή (31/3) σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέγραφε ότι «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα» και καταφερόταν κατά της συζύγου του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως «η κυρία Ακρίτα υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Δηλαδή τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;», καλώντας τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Απαντώντας η Έλενα Ακρίτα τόνισε πως «ο Άδωνις Γεωργιάδης μου ζητά να ζητήσω συγγνώμη τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Λογικά αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί είναι για γέλια κι ας το είπε ο ίδιος με straight face – άλλωστε έτσι με σοβαρό τρόπο λέγονται τα πιο πετυχημένα αστεία».