Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο GooglePlus

Τι δεν καταλαβαίνει από τον Πολάκη ο Τσίπρας;

.Ο Τσίπρας καθιστώντας την κωλυσιεργία πολιτικό ατού για μη διαπραγμάτευση και υπογράφοντας το τέταρτο και απεχθέστερο μνημόνιο, κέρδισε παράταση του τέλματος για έξι ακόμη μήνες έστω κι αν αυτό σημαίνει αργό θάνατο για την χώρα. Δηλαδή οι Συριζανέλ εύχονται ανακουφισμένοι από τα μέσα του φετινού Ιουλίου  "Ευτυχισμένο το 2018" !

 

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Υπουργός γίνεται  κάποιος  μόνο όταν έχει την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού.  Συνεπώς όσο ο αναπληρωτής υπουργός  Υγείας μένει υπουργός, την έχει.

Ο  Παύλος Πολάκης μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει για οποιοδήποτε θέμα και για οποιοδήποτε πρόσωπο.  Ο τρόπος  με τον  οποίο που εκφράζεται όμως τον καθιστά ακατάλληλο για μέλος κυβέρνησης.

Ακόμη και από πλευράς συμφέροντος αν το δει ο Πρωθυπουργός μόνο ζημία υφίσταται από τον αθυρόστομο υπουργό του.   Αν του αρέσουν οι εκφράσεις του, δεν έχει παρά να τον κάνει παρέα και να τις ακούει.  Επικεφαλής υπουργικού συμβουλίου όμως δεν νοείται να διατηρεί στο οβάλ γραφείο του κάποιον που εκφράζεται αλά  Πολάκη.  Τι δεν καταλαβαίνει;