Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο GooglePlus

Τι δεν καταλαβαίνει από τον Πολάκη ο Τσίπρας;

Έχουμε τη δυνατότητα πλέον να συμφωνήσουμε με πολύ καλύτερους όρους και για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους. Η ρύθμιση του χρέους συνιστά μια απολύτως κρίσιμη, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, παράμετρο ώστε η χώρα να διατηρήσει την αναπτυξιακή δυναμική που καταγράφει και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος της επιστροφής στις μέρες που ζήσαμε από το 2010.

 

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Υπουργός γίνεται  κάποιος  μόνο όταν έχει την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού.  Συνεπώς όσο ο αναπληρωτής υπουργός  Υγείας μένει υπουργός, την έχει.

Ο  Παύλος Πολάκης μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει για οποιοδήποτε θέμα και για οποιοδήποτε πρόσωπο.  Ο τρόπος  με τον  οποίο που εκφράζεται όμως τον καθιστά ακατάλληλο για μέλος κυβέρνησης.

Ακόμη και από πλευράς συμφέροντος αν το δει ο Πρωθυπουργός μόνο ζημία υφίσταται από τον αθυρόστομο υπουργό του.   Αν του αρέσουν οι εκφράσεις του, δεν έχει παρά να τον κάνει παρέα και να τις ακούει.  Επικεφαλής υπουργικού συμβουλίου όμως δεν νοείται να διατηρεί στο οβάλ γραφείο του κάποιον που εκφράζεται αλά  Πολάκη.  Τι δεν καταλαβαίνει;