Της Πάολας Ψαρρού
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φέτα (τριμμένη με το πιρούνι)
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. γιαούρτι
2 αυγά
120 ml λάδι
λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το γιαούρτι και τα αυγά με τον αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε το λάδι και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Στο τέλος βάζουμε περίπου 400 γρ. φέτα και το πιπέρι.
Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα.
Ρίχνουμε στην επιφάνεια την υπόλοιπη φέτα.
Ψήνουμε στους 180°C για 40´ περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Σημ.: Η ζύμη δεν πρέπει να έχει μεγάλο ύψος, καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 2 εκ.
Καλή επιτυχία!