Ίδιος ο ΓΑΠ, ο Μητσοτάκης έτοιμος να ζητήσει την επανεκλογή του…Τσίπρα

Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι αλήθεια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στον πρόεδρο της Κομισιόν  Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ και θα του ζητήσει να βοηθήσει να μην κοπούν οι συντάξεις. Απίστευτη κουτοπονηριά: θα ζητήσει κάτι που η κυβέρνηση Τσίπρα έχει εξασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί. Και μετά θα λέει ότι… καθάρισε.  Ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε στην Μέρκελ να επιβάλλει τον Τσίπρα να κόψει τις συντάξεις. Απίστευτο.

Αμ το άλλο; Έστειλε τη Σπυράκη στον Ζάεφ να του πει ότι συμφωνεί με τη λύση στο Μακεδονικό, αλλά επειδή ο Τσίπρας δεν είναι αξιόπιστος, να περιμένει να γίνει πρωθυπουργός ο ίδιος ώστε να το κάνουν μαζί, οπότε θα περάσει εύκολα γιατί οι άλλοι θα την ψηφίσουν.

Έτσι υπολόγιζε ότι αν γίνει πρωθυπουργός να έχει αμέσως μια διεθνή επιτυχή με τις πλάτες των Συριζαίων και ας έκοβε το λαιμό του ο Σαμαράς. Μωρέ, ολόιδιος ο Γ. Παπανδρέου. Ολόιδιος.

Σε λίγο θα ζητήσει να… μείνει στη κυβέρνηση ο Τσίπρας για άλλη μια τετραετία. Μήπως ο Παπανδρέου δεν ζήτησε από τον Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός στη θέση του;

Ο Κοινοβουλευτικός