Αν ο Κ. Πατέρας ήταν του Τσίπρα

Το παρακολούθησαν όλοι σε ζωντανή μετάδοση και ουδείς ισχυρίσθηκε ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υποψήφιος Πρωθυπουργός  κάλεσε το γραφείο του  τον πολιτευτή Τρικάλων  του  Καμμένου και του ζήτησε να μην κατέχει στις εκλογές, αλλά να στηρίξει τη ΝΔ και σε αντάλλαγμα να πάρει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Έβγαλαν και φωτογραφία αναμνηστική και η συμφωνία τηρήθηκε. Ο Κ. Πατέρας  βοήθησε τη ΝΔ και  ο Πρωθυπουργός «είχε την ευγενή καλοσύνη»  να τον χρίσει διοικητή στο νοσοκομείο που ήθελε. Μετά έγινε «ατιμία» κατά την διατύπωση του και τον έφαγαν με πρόσχημα την ηλικία του.

 Και στο συνέδριο ο Μητσοτάκης σφύριζε κλέφτικα. Είπε ότι αυτά τα «ολισθήματα  εγώ πρώτος θα αναγνωρίσω και θα σπεύσω να θεραπεύω» Σα να τα έκανε κάποιος άλλος.

Πάμε τώρα στην υποθετική περίπτωση που αυτό ο Πατέρας θα είχε συναντήσει τον Τσίπρα και θα έκανε μαζί του αντίστοιχη συμφωνία.  Κανάλια, σάιτ και εφημερίδες, θα είχαν το θέμα στη επικαιρότητα για ένα μήνα- περισσότερο και από τον Πετσίτη. Με αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, ξεσκόνισμα  του διοικητή της μια μέρας και από δίπλα διάφορες φανταστικές εκδοχές.

Με τον Μητσοτάκη, τον οποίο ο Κ. Πατέρας αποκαθήλωσε, ήταν αλλιώς. Δεν μπόρεσαν να το κρύψουν. Αλλά δεν το ανέδειξαν κιόλας. Ενημέρωση σου λέει ο άλλος.