Απαγορεύεται το πτύειν

Toυ Ιωάννη Δαμίγου

Οι παλαιότεροι θα θυμάστε ίσως τις ταμπέλες … πολιτισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, απαγορεύεται το πτύειν! Στην χώρα του “όλα είναι δυνατά”, ίσως να εμφανισθούν νέες ταμπέλες προτροπής, όπως “επιτρέπεται το βιάζειν ανήλικα”, καθώς και “επιτρέπεται το χρυσαυγίζειν όλων”! Το “βιάζειν” ανήλικα, γίνεται εν μέρει αποδεκτό στην πράξη από την δικαιοσύνη, όπως επίσης και το “χρυσαυγίζειν” εν γένει, μια και η σύμπραξη στην κάλυψη καθίσταται εξόφθαλμα αλλήθωρη! 

Η αίθουσα που εκδικάζεται η εγκληματική οργάνωση, ασφυκτιά από την παρουσία προκλητικών ακροδεξιών, ο δικηγόρος της χαιρετά υπερηφάνως ναζιστικά! Στα αστυνομικά τμήματα, που έχουν μετατραπεί σε άντρα ακροδεξιάς εκπαίδευσης, ένστολοι εν υπηρεσία βιάζουν προσαχθείσες κοπέλες, και εν χορώ άδουν φασιστικά συνθήματα παραταγμένοι στην είσοδο! Η μπολιασμένη, σαν έτοιμη από καιρό κοινωνία, στο δηλητήριο της παρακμής, εθισμένη στην παραπληροφόρηση των μαστροπών της, στον σωματικό και ψυχολογικό βιασμό των παιδιών της, παραμένει παραδόξως αδρανής. Παρουσιάζοντας ολική αναισθησία σε έντονα ερεθίσματα, απειλής συνοχής κοινωνικού ιστού, θεμελίων οικογένειας, υποστήριξης της ασφάλειας των ίδιων των παιδιών μας. Καμία αίσθηση αντίστασης, παράδοση άνευ όρων στις ορέξεις του τυχαίου, στις επιπτώσεις του μοιραίου της ανοχής.

Το τέρας είναι εδώ, ποτέ δεν έλειψε, απλώς περίμενε την στιγμή της έντονης εμφάνισης της σήψης, να πορευθεί στα σίγουρα, στα γνώριμα.Έβαλε κουστούμι, βαπτίστηκε “σοβαρή” και στην Ευρώπη συνεργάζεται με δεξιούς και κεντροδεξιούς δημοκράτες! Οι δημοκράτες πολιτικοί τάχα, τα βρίσκουν με δολοφόνους και βιαστές Ναζί! Η βιασμένη κοκκινοσκουφίτσα χάθηκε στο δάσος με τους πελάτες, ενώ το καλάθι της με τα τρόφιμα, βρέθηκε στα χέρια σάτυρου ακροδεξιού υπουργού για ανατίμηση. Ο κακός λύκος είναι σε κατ’ οίκο περιορισμό. Απαγορεύεται το πτύειν στο πάτωμα, στον δρόμο, στο πεζοδρόμιο, επιτρέπεται στο πρόσωπό μας, το κατάπτυστο. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα! Καλέ εδώ το είχα τώρα δα, πότε πρόλαβαν και μου το μαγάρισαν; Κυριολεκτικά! Άραγε με ποια τεχνολογία θα αντικαταστήσουν τα κρεματόρια; Φτού μας και ξανά φτού μας ….