Αυτό το κόμμα δεν σώζεται. Αντί να εξαφανιστεί ο Πολάκης, δίνει και …γραμμή!

 Οι πληγές του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κλείνουν μετά την εκλογική συντριβή, αλλά αιμορραγούν περισσότερο.

 Π.χ. το σκηνικό από τη μια -ποιος;- ο Παπαδημούλης να ζητάει να τεθεί υπο επιτροπεία ο Τσίπρας και από την  άλλη να υπερασπίζονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παππάς και η Δούρου, ή ο Τζανακόπουλος,  είναι λυπηρό.

Αλλά έχει και χειρότερο. Ένας από τους υπεύθυνους για τον καταποντισμό, ο Παύλος Πολάκης, που ακόμη και την ημέρα των εκλογών έστηνε «κρεμάλες  και έστελνε κόσμο στον Μητσοτάκη , βρήκε το θράσος να δίνει και γραμμή μετεκλογικά.

 Αντί να εξαφανιστεί από προσώπου της γης για τη ζημιά που επέφερε στο κόμμα και στη δημοκρατική παράταξη,  παριστάνει και τον καθοδηγητή.

Αυτός δεν έλεγε ότι «μετρημένες οι μέρες τους» και ότι «ερχόμαστε  και θα είναι αλλιώς» εξευτελίζοντας με τη συμπεριφορά του την έννοια της Αριστεράς;

 Όχι μόνο δεν ντρέπεται, αλλά από τροφοδότης του Μητσοτάκη, δίνει οδηγίες  πώς θα ψηφίσουν οι δημοκρατικοί πολίτες- τους περισσότερους από τους οποίους έδιωξε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κομματική ηγεσία ανίι να τον στείλει στο σπίτι του -μαζί με τη έδρα που υφάρπαξε- τον ανέχεται και θα πάει στις εκλογές με  αυτόν τον απίστευτο  μαιτρ της προβοκάτσιας στις  γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν σώζεται αυτό το κόμμα.

Γ. Λακόπουλος