Βραδιές Oscar κάτω από το φως των αστεριών

«Το μυστικό στα μάτια της» στο ΠΙΟΠ

Το μυστικό στα μάτια τηςΤο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συνεχίζει το αφιέρωμα «Βραδιές Oscar κάτω από το φως των αστεριών», με την προβολή της ταινίας «Το μυστικό στα μάτια της» (2009, 129′), του Χουάν Χοσέ Καμπανέλα, την Παρασκευή 22 Ιουλίου (ώρα 21:00), στο Ιστορικό Αρχείο, στον Ταύρο.

Η αργεντίκη ταινία που είχε τεράστια εμπορική επιτυχία στη Λατινική Αμερική αλλά και την Ισπανία συνδιάζει μια ερωτική ιστορία και ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ με πολιτικές αναφορές.

Ένας αστυνομικός, ο Μπενχαμίν Εσπόζιτο, έχει βγει στη σύνταξη και αποφασίζει να γράψει ένα μυθιστόρημα για την ανεξιχνίαστη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας, πριν από 25 χρόνια, στο Μπουένος Άιρες. Στην προσπάθειά του να βρει απαντήσεις στην υπόθεση που τον στοιχειώνει ακόμα, ζητά τη βοήθεια της πρώην προϊσταμένης του, Ιρένε Μενέντεζ-Χέιστινγκς. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Για κρατήσεις επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 3418011 (9:00-17:00).

Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ – Δωρίδος 2 & Λεωφ. Ειρήνης 14, Ταύρος-Τ: 210 3418051| www.piop.gr