Γιατί σιωπά ο κ. Σκουρλέτης;

 Ο κύριος Σκουρλέτης ζήτησε την πολιτική αποδοκιμασία του ΑΠ από τον  ΣΥΡΙΖΑ για ένα άρθρο κριτικής. Για τον χυδαιολόγο πολιτευτή της Αχαΐας και τους Πολάκη- Κυρίτση που τον δικαιολόγησαν  σιωπά.

Πώς να ξεχαστεί ότι μετά από ένα ένα άρθρο πολιτικής κριτικής στο ΑΠ, για τον γραμματέα της  ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ  Πάνο Σκουρλέτη, ακολούθησε -με  επιμονή του- απόφαση πολιτικής αποδοκιμασίας του από την Πολιτική Γραμματεία για δήθεν «εξυπηρέτηση «αντίπαλων πολιτικών κέντρων».

Ο τύπος από την Αχαΐα που λέει «μαλάκα» τον Πρωθυπουργό της χώρας και τα άλλα που εξέμεσε,  και οι δυο βουλευτές του κόμματος που έσπευσαν να του παρασταθούν τι εξυπηρετούν; Πάντως όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πρωτίστως όχι τον Τσίπρα.

 Οι δημόσιες συμπεριφορές των κομματικών μελών αποτελούν πρωτίστως ευθύνη  του γραμματέα ενός κόμματος. Ο Σκουρλέτης ξέχασε να την αναλάβει και να τους αποδοκιμάσει. Δεν είναι τόσο αθώο.

Ότι η ΝΔ ζητάει τη διαγραφή των δυο βουλευτών δεν έχει καμία αξία, όσο η ίδια δεν διαγράφει τους  φιλοχουντικούς και τους ακροδεξιούς που πλημμυρίζουν τις γραμμές της, τους βωμολόχους και τους αλιτήριους που κηρύσσουν το μίσος, ή τους επωνύμους  Γεωργιάδηδες, Μπογδάνους, Κυρανάκηδες και τα λοιπά άνθη του κομματικού και κοινοβουλευτικου μπαξέ της.

Αλλά κάνουν λάθος όσοι προτάσσουν τη νεοδημοκρατική υποκρισία για να καλύψουν τις παρεκτροπές Συριζαίων.

Δεν είναι «κανιβαλισμός» να στρέφεται κανείς εναντίον όσων από τη Δημοκρατική Παράταξη και ειδικά την Αριστερά δεν έχουν ευπρεπή λόγο και παρουσιάζουν ως μαχητικότητα τη χυδαιολογία. Ή κρύβουν πίσω από το δίκιο που μπορεί να έχουν το ελεεινό λόγο τους.

Είναι υπεράσπιση του δημοκρατικού πλεονεκτήματος στην πολιτική αντιπαράσταση: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.