Για τη κυβερνητική κρίση και την απάτη με τις ΜΕΘ: Το αίτημα να πάρουν πόδι αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Του Στέφανου Τζουμάκα

1.Οι αρουραίοι της πολιτικής πάντα έλεγαν και θα λένε ψέματα  και πριν και μετά που θα πάρουν πόδι.

2. Ήξεραν   πως οι  ασθενείς εκτός Αθηνών   κινδύνευαν να  χάσουν τη ζωή τους.

3 .Υπέρτερο αγαθό από τη ζωή – για  αυτή τη ομάδα  που προκαλεί –  αποτελεί  η απαξίωση του ΕΣΥ  προκειμένου να   μπουν  ιδιώτες στα ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεία  με τις  γνωστές εταιρίες. 

4.Το έργο ήταν γνωστό από το 1990  που   υπονόμευσαν – όλα τα κόμματα της διαπλοκής- τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Γιατί  είχαν σχέδιο με τους χρηματοδότες τους .

Δηλαδή να γεμίσει η χώρα με ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ κέντρα και να  ληστέψουν τα ταμεία υγείας και τους ασθενείς. Η χώρα έχει τη πρωτιά διεθνώς ,στην ασύδοτη  χρήση αξονικών και μαγνητικών  εξετάσεων.

5.Έχουν δεσμεύσεις και οι καναλάρχες θεωρούν κάθε ιδιωτικοποίηση χαρμόσυνη είδηση. 

6.Το επίμονο αίτημα της αντιπολίτευσης για ενίσχυση  του ΕΣΥ  τους προκαλούσε εκνευρισμό .Ωστόσο επέδειξαν σταθερότητα στην υποτέλεια και υποταγή και εξαίρεσαν τα ιδιωτικά νοσοκομεία από ασθενείς με τον ιό. Χοντρή μπίζνα.

7.Τώρα  που τους φτύνουν  οι Έλληνες , οι εν λόγω ισχυρίζονται ότι ..βρέχει. Εκτός από τη πολιτική  απάτη θα πρέπει  να  κριθούν  ως υπόλογοι , για ποινικά και αστικά αδικήματα.

8.Γιατί εκτός από τους κυβερνητικούς δικαστές και εισαγγελείς υπάρχουν και της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

9.Είδατε ;Οι πρώην εθνικόφρονες και πατριδοκάπηλοι και μετέπειτα φιλελεύθεροι  και με ιδανικά , θεωρούν ότι  η ζωή τίθεται και αυτή στην εξυπηρέτηση  σκοπιμοτήτων  και συμφερόντων  και μάλιστα  αυτών  που υπονομεύουν  και  τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ .

10.Αποτελούν ύβρι, ρυπαίνουν το δημόσιο βίο και  το πολίτευμα .Νεκροί συναισθημάτων, προσβάλλουν ζώντες και αποθανόντες.  Το αίτημα να πάρουν πόδι αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!