Διορίστε τον Κυριάκο παγκόσμιο Κυβερνήτη και δώστε στον Πορτοσάλτε το State Department…

Του Κώστα Πρώιμου

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Του Κώστα Πρώιμου

Μετά την Άριστη διαχείριση της πανδημίας, μόνο 36 χιλιάδες νεκροί – πρώτη χώρα σε αριθμό θανόντων στην ΕΕ ανά εκατομμύριο κατοίκων, την καταπληκτική πολιτική απέναντι στην ενεργειακή κρίση, (πληρώστε μ@λ@κες από την τσέπη σας) ο Κυριάκος εκλήθη από τους θαυμαστές του να διασώσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα από τις ρωγμές που φάνηκαν ήδη στις ΗΠΑ.

Ρωτάτε αν θα τα καταφέρει; Φυσικά και θα τα καταφέρει, όπως κατάφερε να πτωχεύσει την μια και μοναδική στον επαγγελματικό του βίο θυγατρική της Εθνικής την οποία ανέλαβε επί Σημίτη. Επιτέλους, διορίστε τον Κυριάκο παγκόσμιο Κυβερνήτη! Και δώστε στον Πορτοσάλτε το State Department! Μα καλά, εκεί στο Λευκό Οίκο κοιμάστε όρθιοι; ούτε Σκάι βλέπετε, ούτε Πρώτο Θέμα διαβάζετε;

ΥΓ. Επιτρέπεται η Κυβέρνηση μιας χώρας όπως η Ελλάδα που ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης να δέχεται σφοδρές επιθέσεις από πολιτικά τυφλούς και ιδεολογικά εμμονικούς αντιπάλους; Σιγά, να χάσει ο Μητσοτάκης την Πρωθυπουργία για ένα “κωλοτρένο”;
Και κάτι ακόμη: Τους έχουμε πρήξει τους ανθρώπους με τα συλλυπητήρια, καθώς καλούνται να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και ένα πολιτικό έρωτα μεγάλο, ενώ εσύ λαουτζίκο μιλάς για κάτι πράγματα μικρά, όπως τις 57 ζωές νέων ανθρώπων.

ΥΓ. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι η μόνη Κυβέρνηση που έχει τα φόντα να διακωμωδεί κάθε μορφή κοινωνικού ολέθρου. Δεν είναι θέμα πολιτικής ικανότητας παρά περίσσεια πολιτικής ηλιθιότητας.