Ζούμε στην χώρα της αρπαχτής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΠΠΑΣ, HAPPY BIRTHDAY
Του Απόστολου Λουλουδάκη

Ζούμε στην χώρα της απάτης, της αρπαχτής, του ψεύδους, της υποκρισίας.. Το επιτελικό κράτος της νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης χωρίς κοινωνικές αντιστάσεις δομεί την νέα κανονικότητα, της γελοιοποίησης των Θεσμών του ευτελισμού του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Θυμάστε τον Πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής πριν λίγες μέρες, να κατακεραυνώνει την αντιπολίτευση και να καλεί τον λαό να παρακολουθήσει ακριβώς την επόμενη μέρα την κοινή συνέντευξη τύπου με μια Γερμανική εταιρία, για μία τεράστια επένδυση για την παραγωγή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πρόκειται όμως για μια πτωχευμένη Γερμανική εταιρία που έχει αγοράσει μια οικογενειακή επιχείρηση από το Τέτοβο της Βόρειας Μακεδονίας.

Μια ματιά στο διαδίκτυο και θα βρει ο αναγνώστης πληροφορίες για την εταιρία, τα αφεντικά, τις διασυνδέσεις, την πορεία αυτής της οικογενειακή επιχείρησης. Έχουν περάσει περίπου δέκα μέρες και ακόμη περιμένουν οι Έλληνες την φιέστα. Τι μεσολάβησε όμως και η συνέντευξη ακυρώθηκε; Ακρα σιωπή…. Ποιος είναι ο θείος από το Σικάγο (ΤΕΤΟΒΟ) που είναι ιδιοκτήτης της εταιρία; Τι γίνεται σε αυτό το υπουργείο του Άδωνι τελικά;;;

Οι πόλεμοι στα Βαλκάνια (ειρηνευτικές αποστολές στην σύγχρονη διάλεκτο των ιμπεριαλιστών) άνοιξαν δουλειές με φούντες… Παράδειγμα ευφυούς και καινοτόμας επιχειρηματικότητας το πλύσιμο των βρακιών των Αμερικανών μισθοφόρων στο Κόσοβο… Παράδειγμα προς μίμηση υγιούς ανταγωνισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι δουλειές με το δημόσιο και τις στρατιωτικές υποδομές της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

Τώρα η εταιρία συνεχίζει την δραστηριότητα της, το ιεραποστολικό της έργο με την συμμετοχή της στην Πράσινη Επανάσταση στα Βαλκάνια. Είναι μια επένδυση που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους ο κοινωνικός της χαρακτήρας, ο ανθρωπισμός , το αίσθημα αλληλεγγύης στον ηρωικό Ελληνικό λαό που βοήθησε τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα των γειτόνων μας και τους δυτικούς μας συμμάχους.

Είναι μια πράσινη επένδυση με περιβαλλοντικές ευαισθησίες για την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για να ικανοποιηθεί και ο σύντροφος Φίσερ ο πράσινος Γερμανός Υπουργός που συμμετείχε στην ιερή αποστολή για την Ειρήνη την πρόοδο, την ευημερία, την ανάπτυξη των Βαλκανίων…. Τώρα γιατί αναβλήθηκε η υπογραφή της Σύμβασης κανένας δεν ξέρει, πιθανό να υπήρξε παρέμβασή του κουμπάρου μας του Ερντογάν που χθές με συγκίνησε με αυτό το συγκλονιστικό γράμμα στον Δένδια ο Τσαβούσογλου , λυπημένος εξέφρασε την συμπόνια στον περήφανο Ελληνικό λαό, διότι ο κοιμισμένος δεν πήρε χαμπάρι ότι η ζητιανιά στις αυλές των συμμάχων στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία …

Χωρίς λεφτά μας εφοδιάζουν με σύγχρονα όπλα, αεροπλάνα, φρεγάτες για να φυλάμε το ΝΑΤΟ από τους οχτρούς. Πόσο ηλίθιοι γίνονται οι άνθρωποι από το Κοράνι, δεν το πιστεύω!!!! Τώρα όμως ήλθε η διάψευση, οι εταίροι μας επί τέλους κατάλαβαν ότι η Ελλάδα απέκτησε κυβέρνηση με πυγμή, αγάπη στις επενδύσεις, τσαμπουκά, αλλεργία στις απεργίες, νίκησε τις ελλαττωματικές το ιδέες που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα δεκαετίες ολόκληρες, τώρα άνοιξε η κάνουλα των επιδοτήσεων και των χορηγήσεων για την Πράσινη Επανάσταση και οι φίλοι μας από τα Βαλκάνια το πήραν χαμπάρι και έψησαν τον Αδωνι τον κυνηγό των επενδύσεων που θέλει να καθαρίσει την αγορά από τα φαντάσματα των εγχώριων ζόμπι..

Και θα σκάσει ο Σουλτάνος που ζει στην μοναξιά του, στην απομόνωση , στην απόγνωση έτοιμος να αυτοκτονήσει ο καημένος.. Βλέπετε ότι και οι Βαλκάνιοι φίλοι του μέχρι προχθές, του γύρισαν την πλάτη. Τα Βαλκάνια έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση που σκότωσε τον ιό, έβγαλε την χώρα από την περιδίνηση της πανδημίας, τιθασεύει με τόλμη και θάρρος τις κακές νοοτροπίες των υπηκόων της, τα κακομαθημένα παιδιά της μεταπολίτευσης. Όσοι δεν γουστάρουν, να πάρουν το τραίνο για την Γερμανία.

Τα γηροκομεία της Βουλγαρίας έχουν καλές προσφορές και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άλλη μια πόρτα ανοικτή για τους γκρινιάρηδες. Πάλι καλά που δεν μας στέλνουν στην Σιβηρία όπως έκαναν στον Ζαχαριάδη οι Σοβιετικοί. Ο Χρυσοχοΐδης δεν μασάει, ο άνθρωπος θεραπεύτηκε από τις παιδικές ασθένειες και έχει ορκιστεί να θεραπεύσει και μας τους χαζούς…..

Αυτό το φιάσκο, αυτόν τον εξευτελισμό αρχηγού κράτους σπάνια τον συναντάς, πέρασαν δέκα μέρες που έπρεπε σε κανονικές συνθήκες να έχει βουίξει ο τόπος, τα ΜΜΕ.. Σιωπή, λογοκρισία, απειλές σε δημοσιογράφους… Η κοινοβουλευτική δικτατορία που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα έχει αρχίσει να μας πνίγει αλλά ο σταυρός του μαρτυρίου που δεν υποφέρεται είναι η αδράνεια της κοινωνίας, η μαζική αποβλάκωση του λαού , η ηγεμονία των ηλιθίων η επιστροφή στο παρελθόν που όλοι είχαμε την ψευδαίσθηση ότι είχαμε νικήσει το θεριό…..

Η Δημοκρατία σιγά -σιγά μας αποχαιρετά, μας βαρέθηκε και την βαρεθήκαμε ίσως.. Μόνο κάποιοι πεισματάρηδες, οπισθοδρομικοί, ρομαντικοί, απροσάρμοστοι σαν και εμένα ίσως, θα επιμένουμε να ζουμε στα όνειρα, να περπατάμε στα σκοτεινά σοκάκια της ουτοπίας, να θαυμάζουμε στις βιτρίνες τα κοσμήματα της Folli- Follie. Καλώς όρισες θείε από το Τέτοβο… Καλή παραμονή, καλές διακοπές και μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Βαλκάνια….

** Μόλις, κυκλοφόρησε μια είδηση ( Fake news), ότι ο πράσινος επενδυτής από το Τέτοβο θα φιλοξενηθεί για τα Χριστούγεννα στην βίλα στο Ακρωτήρι, που έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής, εκεί που κλείνουν μεγάλα επιχειρηματικά deal υπό την σκεπή του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ…. Έμεινε μπουκάλα ο λοχαγός Άδωνις …του τα έλεγε ο σύντροφος του ο Βελόπουλος αλλά είναι και κουφός….