Η Δημοκρατική Ευθύνη ανακοινώνει τα ψηφοδέλτιά της

Η εποχή μας αποζητά αλλαγές σε πρόσωπα, ιδέες, στόχους και οράματα.

Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας δε μπορεί, κάτω από τις σημερινές περιστάσεις, να ανταποκριθεί πλέον εξ αντικειμένου και η δράση του εξαντλείται μόνο στην πολιτική του αναπαραγωγή.

Η Δημοκρατική Ευθύνη προέρχεται από τον «πραγματικό κόσμο», από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας.  Από  αποκλειστικά καινούριους ανθρώπους σε ένα συνδυασμό νέων και εμπείρων, που έχουν εργασία, έχουν άλλη αντίληψη για την πορεία της χώρας, και ισχυρές ιδέες που θέλουν να τις μοιραστούν με το Λαό μας και μαζί να τις κάνουν συναίσθημα και μετά πεποίθηση για την πρόοδο του τόπου μας.

Που πιστεύουν ότι η πολιτική δεν είναι πεδίο εξουσίας αλλά πεδίο ευθύνης.

Ότι ο πολιτικός αγώνας πρέπει να γίνεται μέσα στο καθεστώς αλλά όχι για το καθεστώς.

Που πιστεύουν ότι ο Λαός μας πρέπει να αναζητήσει άλλη πολιτική ποιότητα στο δημόσιο βίο προκειμένου η χώρα να αποκτήσει μια νέα ζωτικότητα.

Αυτοί οι άνθρωποι συναντήθηκαν στη Δημοκρατική Ευθύνη και τώρα προχωρούν θέτοντας υποψηφιότητα για τις Εθνικές εκλογές και για την Ευρωβουλή.

Είναι εφοδιασμένοι με συγκεκριμένες ρηξικέλευθες προτάσεις για συθέμελες αλλαγές που  θα εξυπηρετήσουν μόνο την πρόοδο του Λαού μας, και όχι τα πεπαλαιωμένα και ανήμπορα πλέον πάσης φύσεως υποσυστήματα εξουσίας.

Ένα μέρος αυτών των ανθρώπων θέλουμε να γνωρίσετε με την ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης, ως υποψηφίων μας που θα δώσουν τη μάχη στις προσεχείς Εθνικές εκλογές και για την Ευρωβουλή, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο «Wyndham hotel» – Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μετρό Σταθμός Μεταξουργείο.

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Ευθύνης θα συμπληρώνονται σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές, με τα ίδια αδιαπραγμάτευτα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Πριν τη διαδικασία ανακοίνωσης και έγκρισης των υποψηφιοτήτων θα προηγηθεί ομιλία του καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Βιέννης Θεοφάνη Τάση με θέμα «Ψηφιοκρατία, Θυμοκρατία ή Δημοκρατία: Σκέψεις για τη σχέση τεχνικής εξέλιξης και πολιτικής».