Η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση την αναπαράγει. Αλλά ο Μητσοτάκης απαντά με Χρυσοχοΐδη και Άδωνι…

Η πανδημία μας αφορά  όλους και η διαχείριση της πρέπει να γίνεται  για όλους. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη την έκανε εξ αρχής για  τον εαυτό της.  Επιδίωξε να ωφεληθεί πολιτικά, να «ηγετοποιηθεί»  ο Μητσοτάκης και να απαξιωθεί η αντιπολίτευση.

 Τελικά απαξιώνεται η κυβέρνηση από τις αντιδράσεις της κοινωνίας, που κουράσθηκε να την εμπαίζει ο Πρωθυπουργός. Ματαιοπονεί ότι θα το κρύψει  ενεργοποιώντας τα σχόλια στις αναρτήσεις του.

Τις τελευταίες μέρες είναι φανερό ότι οι πολίτες περνούν σε άρνηση απέναντι στα πρόχειρα, αντιφατικά και αλληλοαναιρούμενα μέτρα που εξαγγέλλει κάθε τόσο με μεγαλοπρεπή «διαγγέλματα» ο Μητσοτάκης. 

Για να πει ότι νίκησε και όταν την επόμενη εβδομάδα η χώρα μετράει περισσότερα κρούσματα και θύματα να τα χρεώνει στους… απρόσεκτους πολίτες.

Τώρα άλλαξε στόχο. Τα χρεώνει στην αντιπολίτευση. Αντί να δει τι φταίει, επιστρατεύει τον Χρυσοχοΐδη για να δέρνει και τον Άδωνι Γεωργιάδη για να πετάει  γελοίες θεωρίες περί διάδοσης του ιού από τον… Τσίπρα για να παρατείνεται η καραντίνα.

Κατάντια. Δεν είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι, είναι και ανήθικοι.