Η παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ, σκοράρει στα play off!

katalogos1_20Στο πρώτο παιχνίδι αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλου οι μικροί φίλοι της ΑΕΚ παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με τον Πανιώνιο στα πλαίσια των play off, από την παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Μαζί με τους γονείς τους από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκαν για την επιτυχημένη δράση του ΟΠΑΠ έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν μέρος στην κλήρωση που τους έδωσε το εισιτήριο για  μια από τις 50 θέσεις της παιδικής κερκίδας.

2 (1)Την παράσταση έκλεψε ο «κερκίδας», η μασκότ που διασκέδαζε και έδινε τον παλμό στους μικρούς φιλάθλους. Στο ημίχρονο οι τυχεροί εκτός από τη συμμετοχή στο καθιερωμένο πλέον face painting και την ειδική φωτογράφιση, συμμετείχαν και σε ειδική κλήρωση για αθλητικές εμφανίσεις της ΑΕΚ και πολλά άλλα δώρα. Μάλιστα, ο  μεγάλος νικητής της κλήρωσης θα συνοδεύσει την ερχόμενη Πέμπτη, έναν από τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο στο επόμενο παιχνίδι των play off με τον Παναθηναϊκό. katalogos3_15

Πως θα πάτε στην παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ

Κάθε εβδομάδα πενήντα εισιτήρια – προσκλήσεις θα διατίθενται σε παιδιά για την παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ, κατόπιν κλήρωσης. Η είσοδος και η συμμετοχή στις δραστηριότητες γίνεται αποκλειστικά με τους γονείς και αφορά επιλεγμένα γήπεδα σε όλη τη χώρα. Σε πρώτη φάση, κατά τη διάρκεια των playoff οι ομάδες που συμμετέχουν στη δράση του ΟΠΑΠ είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος. Με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα και σε πολλές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Η παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επιτρέπει την ασφαλή και ομαλή παρακολούθηση των αγώνων.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται τηλεφωνικά στο 210.6784358 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00-18.00) και μέσω αποστολής email στο kerkidaopap@opap.gr .