Η σκοτεινή πλευρά των κομμάτων εξουσίας

Toυ Μέλιου Ανδρικόπουλου

Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς. Παρά την υπερπληροφόρηση, παρά τις εξαγγελίες διαφόρων πολιτικών ότι υπάρχει δημοκρατία και διαφάνεια,το σκοτάδι βασιλεύει παντού. Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει, ότι βολεύει,ότι εξυπηρετεί κομματικές-πολιτικές σκοπιμότητες. Ακόμη κι αν τους παρουσιάσεις εξόφθαλμα τα γεγονότα, το πολιτικό κατεστημένο θα δεχτεί αυτό που το συμφέρει,θ΄αντιστρέψει τα γεγονότα ,θ΄αρνηθεί την πραγματικότητα και θα στραφεί εναντίον αυτών που αποκάλυψαν την αλήθεια!!

Η ενασχόληση με την πολιτική έχει πολύ χρήμα. Οι εξουσιαστές -διαχειριστές της εξουσίας,διαχειρίζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ. Δεν έχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους,για την ακρίβεια δεν έχουν καμία ιδεολογία. Μοναδική ”ιδεολογία ”τους,η κατάκτηση της κυβερνητικής εξουσίας.Γι΄ αυτό -και μόνο- κόπτονται και αλοίμονο σε όποιον η όποιους σταθούν εμπόδιο στα νοσηρά σχέδιά τους.Δυστυχώς, η αδαής -εν πολλοίς- ελληνική κοινωνία,δεν γνωρίζει-γιατί δεν την αφήνουν να μάθει-,τι ακριβώς γίνεται πίσω απο τις πολιτικοκομματικές κουρτίνες των ”μεγάλων” κυρίως κομμάτων.

Αν ήξεραν ,θα τους έπαιρναν με τις πέτρες και τις τομάτες…Αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης για την ελληνική κοινωνία, είναι ότι τα κόμματα αυτά εξελίσσονται σε ”πολιτικές μαφίες”.Διαθέτουν τους ”μαιντανούς΄΄ για να πληροφορούν-να αποκοιμίζουν -το λαό, πως ”ολα βαίνουν καλώς”,διαθέτουν τους ανθρώπους για τις ”βρώμικες δουλειές΄΄,διαθέτουν τις παρακρατικές τους οργανώσεις που προβαίνουν σε έκνομες και παράνομες ενέργειες και σε κάποιες περιπτώσεις καταφεύγουν και στις δολοφονίες όσων επίμονα στέκονται εμπόδιο στα βρώμικα σχέδιά τους.Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.Πολιτικοί σχηματισμοί ,έχουν ισχυρές διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, με ανθρώπους του υποκόσμου, συστήνουν άλλες ισχυρές οργανώσεις με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων, που ποτέ δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κι΄ αν αμυδρά τολμήσει κάποιος δημοσιογράφος ν΄’ αναφερθεί στο θέμα,θα δεχτεί πολλαπλά πυρά από δεκάδες σκοτεινά κέντρα αποφάσεων. Δυστυχώς,αν και το κουβάρι των παράνομων διασυνδέσεων είναι γνωστό, είναι δύσκολο να ξεδιπλωθεί, γιατί σ΄ αυτό ενέχονται όλοι οι ισχυροί,όλο το πολιτικό-οικονομικό-δημοσιογραφικό και δικαστικό κατεστημένο.Δεν μπορείς να το παλέψεις, δεν μπορείς να το νικήσεις,δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Σε κάθε βήμα σου,δεκάδες,εκατοντάδες αυλοκόλακες και σφουγγοκωλάριοι θα σου δημιουργούν προβλήματα,με χυπήματα πάντα ΄΄κάτω απ΄τη μέση΄΄,ώσπου στο τέλος να τα παρατήσεις.Αυτή η διάχυτη εκτεταμένη πολιτική σαπίλα,πασπαλίζεται με αχνιστή ζάχαρη και σερβίρεται στα βραδυνά δελτία ειδήσεων ως παντεσπάνι , με αποτέλεσμα ο κουρασμένος λαός να τα καταπίνει” αμάσητα”.

Πρέπει να γίνει κατανοητό,πως είτε λέγεται ”αριστερά” είτε λέγεται ”δεξιά”, η διαφορά είναι ανύπαρκτη.Το μόνο που ενδιαφέρει αμφότερους τους πολιτικούς αυτούς σχηματισμούς, είναι η πρόσβαση στο κρατικό χρήμα.Με μόνη διαφορά,ότι οι -δήθεν- αριστεροί είναι πιο πεινασμένοι,πιο αδηφάγοι,πιο διψασμένοι για πολιτική και οικονομική εξουσία ,για να επιλύσουν -επιτέλους- τα τεράστια οικονομικά και υπαρξιακά τους προβλήματα.