Θα πετύχει την πρώτη νίκη η Μίλαν ή θα συνεχίσει την παράδοση η Ρόμα;

       Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο Μιλάνο, με πλήθος ειδικών στοιχημάτων από το Πάμε Στοίχημα

Το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος Μίλαν-Ρόμα «κλέβει» απόψε την παράσταση. Στις 21:30, στο Giuseppe Meatsa, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει με μεγάλες φιλοδοξίες τη σεζόν και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη Serie A.

Η Μίλαν κυνηγάει την πρώτη της νίκη. Στο μοναδικό παιχνίδι, που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα 3-2 από τη Νάπολι στο San Paolo, παρότι προηγήθηκε 2-0.

Η Ρόμα κέρδισε στην πρεμιέρα 1-0 εκτός έδρας την Τορίνο. Στη δεύτερη αγωνιστική βρέθηκε να χάνει 3-1 από την Αταλάντα στο Olimpico, αλλά ισοφάρισε 3-3, με σκόρερ του τελευταίου τέρματος τον Κώστα Μανωλά. Έχει δημιουργήσει καλή παράδοση στο Μιλάνο, με τρεις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις της (3-1,4-1 και 2-0).

Θα πετύχει την πρώτη της νίκη η Μίλαν ή θα συνεχίσει την παράδοση η Ρόμα;

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ

 Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει συνδυαστικό στοίχημα, για το ντέρμπι Μίλαν-Ρόμα, με την ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και τις 2 ομάδες να σκοράρουν στο 2ο ημίχρονο και τα Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πλήθος επιλογών για να ποντάρουν στη «μάχη» του Μιλάνου. Προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα μεταξύ άλλων, για τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το λεπτό του πρώτου γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ντέρμπι Μίλαν-Ρόμα και σε όλους τους αγώνες, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.