Καμιά δημοσκοπησούλα να ανοίξει τη διαφορά υπέρ του Κυριάκου δεν θα πέσει αυτές τις μέρες;

Το αργούν, πολύ το αργούν. Και θα πάθουν καμία ζημιά. Τρεις μέρες τώρα έχει στον αέρα η συμφωνία για το Μακεδονικό με τον Μητσοτάκη να την απορρίπτει και τον Άδωνι να γίνεται και… αναδρομικά αρχηγός της ΝΔ και μια δημοσκόπηση από εκείνες τις καλές, να δείχνει θρίαμβο της ΝΔ και καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δεν είδαμε. Α, και τη Φώφη τρίτο κόμμα.

Κάτι πρέπει να γίνει όμως αδέρφια. Μια χαρά είχαμε συνηθίσει ύστερα από κάθε στραπάτσο του Μητσοτάκη στη Βουλή, και μετά από κάθε επιτυχία του Τσίπρα, να σκάει μια ωραία δημοσκόπηση που να μας  διαβεβαιώνει ότι η ψαλίδα ανοίγει υπέρ του Κυριάκου, ότι ο Τσίπρας είναι τελειωμένος, η Υφήλιος περιμένει πώς και πώς να έλθει ο Άδωνις στα πράγματα και ότι όσο διαλύεται το Κινάλ τόσο ανεβαίνει η Γεννηματά.

Να έχουν και πάτημα κάτι καλά παιδιά στα καλύτερα μίντια της διαπλοκής να πετάνε τη σκούφια τους από τη χαρά τους γιατί ο Κυριάκος θα κάνει περίπατο, η Φώφη είναι υποχρεωτικά στο πλευρό του και οι Συριζαίοι ας ψάχνουν για δικηγόρους γιατί έρχονται ειδικά δικαστήρια.

Τρεις μέρες τώρα και το κόλπο δεν επαναλαμβάνεται. Σκούριασε ο μηχανισμός του Θεοδωρικάκου, δεν βγαίνει με τίποτε ή απλώς το κακό πράγμα αργεί να γίνει;