Κυριάκος Μητσοτάκης: Φαντασιώσεις

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

Δεν εξήγησαν στον Πρωθυπουργό ότι τα διεθνή ΜΜΕ που τον ισοπεδώνουν, θα ήταν με το μέρος του, αν υπήρχε ανάμειξη Πούτιν; Ή βρίσκεται πλέον σε κατάσταση που δεν τολμάει κανείς να του μιλήσει;

Τι είδους άνθρωπος είναι ένας Πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του ακούγοντας τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις τους, το φαντάζεται εύκολα κάποιος.

Τι είδους Πρωθυπουργός όμως είναι ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται σε, επίσημο κυβερνητικό όργανο, ότι θέλουν να τον ρίξουν οι Ρώσοι και οι Τούρκοι- ενδεχομένως και οι εξωγήινοι;

Από την «Καθημερινή» ο Δημ. Χατζόπουλος τον γελοιοποίησε, με το σκίτσο του:

-«Οι Ρώσοι μας βάζουν να κάνουμε υποκλοπές και μετά τις αποκαλύπτουν για να μας εκθέσουν και να μας αποδυναμώσουν».

Προφανώς σ’ αυτό το θέμα συνεργάζεται μαζί τους και ο Ερντογάν, για να βγει από τη «διπλωματική απομόνωση» που τον έβαλε ο Μητσοτάκης.

Ελλάς SOS! Ο πολιτικός που την κυβερνάει «καίει λάδια». Εμφανίζει συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχούν. Είτε πιστεύει αυτά που λέει, είτε διολισθαίνει στο κατώτατο σημείο πολιτικής συμπεριφοράς.

Με το σκάνδαλο των υποκλοπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιάστηκε στα δικά του δίχτυα και με κάθε κίνηση που κάνει τον σφίγγουν περισσότερο.

Οι παραπλανητικές εξηγήσεις του δυσκολεύουν τη θέση του και η δυσκολία οδηγεί σε παραλογισμούς.

Άρχισε με την «παλαβή» θεωρία ότι το νόμιμο είναι πολιτικά λάθος και συνέχισε με τον ισχυρισμό ότι δεν γνωρίζει -ούτε σήμερα- τι κάνει η πρώτη υπηρεσία που έσπευσε να πάρει στην αρμοδιότητά του.

Από εκεί και πέρα τα σύνορα με τη λογική καταρρέουν.

Προ ημερών ο ταλαντούχος -στην αερολογία- Άδωνις έλεγε, ότι πίσω από τις υποκλοπές βρίσκονται η Ρωσία και η Τουρκία .

Όσοι γράφουν τις ατάκες στις θερινές επιθεωρήσεις του έστειλαν λουλούδια για τη συμβολή του στη δουλειά τους.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Πρωθυπουργός θα το μετέφερε στο υπουργικό Συμβούλιο.

-«Ο κ. Πούτιν δεν το κρύβει, όπως δεν το κρύβει και ο κ. Ερντογάν που δημοσίως έχει δηλώσει ότι θα ήθελε άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Αν δεν το αναθέσουμε για ανάλυση σε επιστήμες πέραν της πολιτικής, θα τρομάξουμε.

Μας κυβερνάει κάποιος που βάζει την ΕΥΠ να φυτεύει «κοριούς» και όταν τον πιάνουν στα πράσα υπαινίσσεται ότι το έκαναν, ξένες κυβερνήσεις για να τον ανατρέψουν.

Παλιά η Δεξιά είχε τις «Λαμπράκισες με τις μαύρες κάλτσες», που ξελόγιαζαν αξιωματικούς και τους κομμουνιστές που έριχναν ζάχαρη στα ρεζερβουάρ των «ΡΕΟ» στον Έβρο.

Τώρα έχουμε τον Πούτιν και τον Ερντογάν – που δεν θα ησυχάσουν αν δεν φύγουν από την κυβέρνηση της Ελλάδας ο θείος του Δημητριάδη, ο Μηταράκης, η Βούλτεψη και η Μενδώνη.

Δεν εξήγησαν στον Πρωθυπουργό ότι τα διεθνή ΜΜΕ που τον ισοπεδώνουν, θα ήταν με το μέρος του, αν υπήρχε ανάμειξη Πούτιν;

Ή βρίσκεται πλέον σε κατάσταση που δεν τολμάει κανείς να του μιλήσει;

ΑΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR