Λαϊκίστικες φαιδρότητες αντιμνημονιακής προπαγάνδας από τον Επίτροπο Μοσκοβισί

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης

 

Εμφανιζόμενος στη Βουλή, με τις ανεπίτρεπτες για Ευρωπαίο Επίτροπο δηλώσεις, o κ. Μοσκοβισί ξεπέρασε κάθε όριο λαϊκισμού υπηρετώντας τη νέα αντιμνημονιακή εξαπάτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Προφανώς κανείς στη χώρα αυτή δεν επιθυμεί την νέα μεγάλη περικοπή των συντάξεων που ο κ. Μοσκοβισί και οι “θεσμοί” συμφώνησαν και υπέγραψαν με την Κυβέρνηση και ψήφισαν οι 153 βουλευτές της πριν λίγες μέρες.

Αμείλικτα όμως τίθενται τα εξής ερωτήματα προς τον Επίτροπο Μοσκοβισί: Τους βάλατε να ψηφίσουν μέτρα και περικοπές συντάξεων με σκοπό να μην εφαρμοστούν; Λεφτά υπάρχουν και δεν αφήνει η Τρόικα να μοιραστούν; Τώρα που η Τρόικα δεν θα ξανάρθει, όπως λέει ο κ. Επίτροπος, ενώ άλλα προβλέπει η Συμφωνία τους, αυτά θα μοιρασθούν;

Αν υπάρχει Τέταρτο Μνημόνιο με τα μέτρα του, ο Ελληνικός Λαός το γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε στην κυβέρνηση και την Ε.Ε.. Μόνον αυτός ξέρει καλά τι σημαίνει φορολογικός στραγγαλισμός της πραγματικής οικονομίας, μόνον αυτός ξέρει πώς κατασκευάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα ανύπαρκτα πλεονάσματα, για τα οποία επιχαίρει ο κ. Επίτροπος μαζί τους, μόνον αυτός βιώνει τη φυγή των επιχειρήσεων και των παιδιών του, τον διωγμό των επενδύσεων, την πρωτοφανή αποθέσμιση.

Οι πάντες γνωρίζουν πως μόνον μ’ αυτή την Κυβέρνηση ο Ελληνικός Λαός έχασε τον ύπνο του τον Ιούλιο του 2015, μη γνωρίζοντας σε ποια χώρα θα ξυπνήσει. Στην Ελλάδα ή τη Βενεζουέλα της Ευρώπης. Ας σταματήσει ο κ. Μοσκοβισί τη γελοιοποίηση των Ευρωπαϊκών Θεσμών για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς.  Η συνδρομή οποιουδήποτε αξιωματούχου της Ε.Ε. στη νέα εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού είναι μάταιη και αποβαίνει εις βάρος της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.