Μας πήρε το ποτάμι…

Του Γ. Βαρεμένου

 Γ.Οικονόμου για τις πλημμύρες: «Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.»  Με τον Μωυσή μήπως;

►Στ. Πέτσας: «Οι πλημμύρες δεν έχουν σχέση με τις πυρκαγιές.» Μας πήρε το ποτάμι από μόνο του.

►Α. Γεωργιάδης: «Δεν ήταν δυνατόν να προλάβουμε τα αντιπλημμυρικά στην Εύβοια.» Γιατί να τα προλάβετε, αφού δεν έχουν σχέση με τις πυρκαγιές.

►Το σχέδιο της ΝΔ για τις πλημμύρες φέρει τον τίτλο: «Έχει ο Θεός»!

►Δεν έχουν το θεό τους!

►Ξεχασμένη απ’ το θεό η Εύβοια. Σαν εσταυρωμένη ανέκραξε: «Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί», ό εστί μεθερμηνευόμενο: «Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;»

►Όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, οι φωτιές ήταν ψηλά και οι πλημμύρες χαμηλά. Τέτοιο μεγαλοφυές επιχείρημα δεν είχαν επινοήσει ούτε όσοι κοσμούν τις λίστες που φέρουν το όνομά του.

►Δεν τους αρκεί που ελέγχουν το δημοσκοπικό σύμπαν, αλλά διαθέτουν και δημοσκόπο υπηρεσίας. Ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχουν δεδομένα για να βγάζουν και τα ΜΜΕ τα λεφτά τους.

►Ο Άδωνις, λέει έκανε απ’ ευθείας ανάθεση σε δημοσκοπική εταιρεία, ώστε να έχει τον προσωπικό του δημοσκόπο. Απ’ ευθείας βρέθηκε τρίτος δημοφιλέστερος υπουργός.

►Ο Μεγάλος Περίπατος στο κέντρο τη Αθήνας αλλάζει συνέχεις για να μην πλήττεις και να θέλεις να τον ξαναπερπατήσεις. Γι’ αυτό λέγεται Μεγάλος.

►Ο αγώνας της εθνικής Αλβανίας διακόπηκε επειδή οι φίλαθλοι έριξαν βροχή από κέρματα. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν αδύνατον να μην μάθουν την τέχνη.

►Μπορεί να είναι φτωχότεροι οι άνθρωποι στα Βαλκάνια, αλλά είναι ανοιχτοχέρηδες.

►Στην Τουρκία, ο λαός πεινάει και ο Ερντογάν εξοπλίζεται. Τί να τις κάνουν τις συντάξεις όταν έχουν S-400.

►Είναι τέτοια η πτώση της τουρκικής λίρας, που νομίζεις ότι την έριξαν από F-35.

►Ο Άρης Πορτοσάλτε προτείνει, λέει, οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν ότι δεν θα νοσηλευθούν σε ΜΕΘ αν χρειασθεί. Κατ’ ευθείαν στην Κόλαση, ούτε στάση στον Άγιο Πέτρο.

AΠΟ ΤΟ TVXS