Μεγάλα φαβορί στο League Cup Aγγλίας, τη Serie A και τη Bundesliga  

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Μίλαν, της Ντόρτμουντ και της Γκλάντμπαχ

Οι προημιτελικοί του League Cup Αγγλίας, ο αγώνας της Serie A Μπολόνια-Μίλαν και τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Bundesligaξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τέσσερα φαβορί, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μίλαν, τη Ντόρτμουντ και τη Γκλάντμπαχ. 

Στην προημιτελική φάση του League Cup η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λέστερ. Πέρσι την απέκλεισε στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας). Είναι φαβορί για τη νίκη-πρόκριση και στο σημερινό παιχνίδι. Το Pamestoixima.gr

προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι.

Στη Serie A ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική, με τον αγώνα Μπολόνια-Μίλαν. Συμπλήρωσε 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη η Μπολόνια, με 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Μίλαν θέλει να αντιδράσει, μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό στο Europa League. Κέρδισε στις 3 τελευταίες επισκέψεις της, στην έδρα της Μπολόνια, με 0-1,0-1 και 1-2. Το «διπλό» της Μίλαν προσφέρεται με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από τοPamestoixima.gr.

 Προβάδισμα 9 βαθμών για τη Ντόρτμουντ από τη Γκλάντμπαχ και τη Μπάγερν

 Στη Bundesliga η Ντόρτμουντ έχει ξεφύγει 9 βαθμούς από τη Γκλάντμπαχ και τη Μπάγερν. Παραμένει αήττητη με 12 νίκες και 3 ισοπαλίες. Είναι φαβορί για μία ακόμα επιτυχία, κόντρα στη Φορτούνα, η οποία στο Ντίσελντορφ σε 8 παιχνίδια έχει 3 νίκες και 5 ήττες. Το «διπλό» της Ντόρτμουντ προσφέρεται με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Τη πιο δυνατή έδρα στη Bundesliga έχει η Γκλάντμπαχ. Σε 7 ματς στο γήπεδό της μετράει ισάριθμες νίκες. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χοφενχάιμ και λογικά απόψε θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην προτελευταία στη βαθμολογία Νυρεμβέργη, η οποία μακριά από το γήπεδό της έχει πάρει μόλις 2 πόντους σε 7 αγώνες.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.grμε ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.grπροσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για τον «άσο» της Γκλάντμπαχ.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.