Με φόρα από τα Κανάρια Νησιά για το «διπλό» στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Έναν ακόμα «τελικό», για την πρόκριση στα playoffs της Euroleague, δίνει σήμερα (19:15), στην Κωνσταντινούπολη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Αντίπαλός του είναι η Νταρουσάφακα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες και 21 ήττες.

Ο απολογισμός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague είναι 11 νίκες και 13 ήττες. Απομένουν 6 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Euroleague και όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Ρικ Πιτίνο υπάρχει περιθώριο μόνο για μία ήττα. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πολύ καλή εμφάνιση και το «διπλό» κόντρα στην Γκραν Κανάρια με 99-80. Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στη διοργάνωση. Με φόρα από τα Κανάρια Νησιά θέλουν να περάσουν νικηφόρα και από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέτυχε 10 πόντους στη Λας Πάλμας κι έφτασε τους 164 σε 19 παιχνίδια στην Euroleague.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στον αγώνα Νταρουσάφακα-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Over/Under 8,5 πόντους του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει μέσο όρο 8,6 πόντους ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 18 πόντοι που πέτυχε στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.