Μην μας βρωμίζετε, κ. Πολάκη!

Του Βασίλη Βενιζέλου

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΕίχα προβλέψει εγκαίρως τι επρόκειτο να συμβεί σε εκείνη την περίφημη συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Εκείνη την συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν όλοι “μαλλιά κουβάρια». Δεν πάτησα το πόδι μου, τότε, στο υπουργείο Υγείας.

Και είχα δίκιο για την απουσία μου. Εάν είχα παρεβρεθεί, τότε η λάσπη στον ανεμιστήρα την οποία εξαπέλυσε για άλλη μία φορά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θα βρώμιζε κι εμένα.

Τι δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης; Ότι πολλοί από τους δημοσιογράφους οι οποίοι βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο υπουργείο Υγείας έχουν πάρει λεφτά από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Δεν έδωσε στοιχεία, δεν ανέφερε ποιοι δημοσιογράφοι του υγειονομικού ρεπορταζ είναι αυτοί οι «πολλοί», άφησε την λάσπη να κάνει τη δουλειά της και να λερώσει άπαντες τους παρευρισκόμενους σε εκείνη την συνέντευξη Τύπου.

Να σχολιάσουμε; Λυπούμαστε. Να περιμένουμε τα στοιχεία; Είναι το λιγότερο το οποίο θα μπορούσε να πράξει ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να μην αφήσει να τον κυνηγάει η κατηγορία της συκοφαντίας.

Κατά τα λοιπά, λυπούμαστε βαθιά…