Μην σκέφτεσαι. Απλά ακολούθησε!!

Του Χρόνη Πολυχρονίου 

Μην το σκέφτεσαι και μην ανησυχείς, (για να αρχίσουμε από τα βαριά), που η κλιματική καταστροφή θα είναι ανεπίστρεπτη στα επόμενα 4 μόλις χρόνια. Εσύ ακολούθησε μας πιστά στην μάχη για την …Ανάπτυξη!

Μην σκέφτεσαι ότι οι γεωπολιτικοί αναθεωρητισμοί απειλούν την Παγκόσμια Ειρήνη με ένα Παγκόσμιο Όλεθρο. Απλά, ακολούθησε με συνέπεια, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Εμείς θα στέλνουμε όπλα και θα ακολουθούμε με συνέπεια.

Ούτε να σε απασχολεί ότι μια σύμμαχος στο ΝΑΤΟ γειτονική Χώρα, επιβουλεύεται την Εθνική σου Ασφάλεια και κυριαρχία. Εσύ ακολούθησε και εμπιστεύσου την Κυβέρνησή σου η οποία μέσα από την μυστική διπλωματία που εφαρμόζει, την έχει …απομονώσει.

Ούτε  που να το φανταστείς πως η Ευρώπη των Λαών σήμερα, βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της. Να θυμάσε μόνο πως η Ευρώπη του χρηματοπιστωτικού νεοφιλελευθερισμού, είναι πιστή σύμμαχος των ΗΠΑ. Μέχρι και πολέμους μπορεί να κάνει στην αυλή της, για την πάρτη των. Εσύ απλά χωρίς άλλη σκέψη, ακολούθησε.

Μην ακούς που λένε για ενεργειακή έλλειψη. Μας το πουλάει λίγο ακριβό, αλλά έχουν οι ΗΠΑ αρκετό πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Και πολεμικά όπλα έχουν πολλά για πούλημα. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, απλά ακολούθησε.

Όσο για την ακρίβεια που σε βασανίζει, αυτή είναι …εισαγόμενη. Όταν δεν βγαίνει ο μήνας σου, όταν έχει μειωθεί η αγοραστική σου δύναμη κατά 40%, μην σκεφτείς ποτέ πως φταίει κανείς εδώ στην Ελλάδα. Ούτε ότι υπάρχει αισχροκέρδεια από ορισμένους εκλεκτούς φίλους της Κυβέρνησης. Εσύ να ακούς εμάς τι σου λέμε.

Ψέματα λένε όσοι ισχυρίζονται ότι πήραμε το Παγκόσμιο Κύπελλο σε θανάτους και κρούσματα κατά την διάρκεια της πανδημίας. Τα Μαθηματικά λένε πάντα υπερβολές. Μόνο στην τιμή της βενζίνης κατέχουμε αυτό το τρόπαιο. Εσύ πίστευε και μη ερεύνα.   

Όσο για τα Δημόσια Νοσοκομεία που λένε πως από δω και πέρα θα γίνουν Ιδιωτικά και θα πληρώνεις μόλις πατήσεις το πόδι σου, μην ακούς. Τους Γιατρούς θα πληρώνεις. Το ‘’φακελάκι’’ έγινε επίσημα, νόμιμο. Μην σε νοιάζει, εσύ έχεις μέσο. Ακολούθα.

Για ποιο Κράτος Πρόνοιας ανησυχείς. Κάθε τόσο δεν σας δίνουμε και από ένα επίδομα? Μετρήστε μέχρι τις Εκλογές πόσα φιλοδωρήματα θα έχετε πάρει. Σκέψου αυτό που λέμε και ακολούθησε.

Ούτε να παραπονιέσαι γιατί δεν έχουμε καθηγητές στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια. Έχουμε προσλάβει Αστυνομικούς για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Όποιος δεν μαθαίνει γράμματα ή είναι λίγο ανήσυχος…ξέρεις. Ούτε να σκεφτείς  κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει. Ακολούθα.

Όσο για το ‘’Νόμος και Τάξη’’ που σας τάξαμε και η Ελλάδα έχει μετατραπεί σήμερα σε Far West, δεν είναι έτσι τα πράγματα.  Η Ελληνική Αστυνομία είναι εδώ. Και επιβάλει τον Νόμο. Συχνά με υπερβάλλοντα ζήλο. Μην το σκεφτείς καθόλου. Θέλεις δεν θέλεις, ακολούθησε.

Και ξέχασε ότι υπήρξε κάποτε ένα Κυβερνητικό σκάνδαλο με το όνομα NOVARTIS. Απλά ήταν μια σκευωρία, ένα κατασκεύασμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρηματίστηκε κανείς. Έτσι λέγανε παλιά και με την SIEMENS. Μην το ψάχνεις. Ξέχασέ το και ακολούθα. Πιστά.

Λένε πως οι ‘’Γαλάζιες ακρίδες’’ έχουν πέσει και λεηλατούν τον εθνικό πλούτο. Μιλάνε για απευθείας αναθέσεις, κλειστούς διαγωνισμούς και σκάνδαλα πολλών εκατομμυρίων. Μην ακούς τίποτα. Έρχεται το ‘’Ταμείο Ανασυγκρότησης’’ από την Ευρώπη. Εκεί θα δεις γλέντια. Έλα μαζί μας. Ακολούθησε. Κάτι θα υπάρχει και για σένα.

Όσο για τους Πάτσηδες, που λένε πως πίνουν το αίμα του λαού και αρπάζουν τα σπίτια του κόσμου, μην τους παρεξηγείτε. Είναι Άριστοι Δεξιοί, είναι Βουλευτές και δικά μας παιδιά. Τώρα χρειάζονται την δική σας υποστήριξη. Ξέχνα το και ακολούθησε.

Και μην διαμαρτύρεστε για τα εργασιακά σου δικαιώματα, εισοδήματα, απολύσεις κλπ. Μόνο έτσι η Οικονομία μας θα γίνει ισχυρή και η Ελλάδα θα προκόψει. Πάνω από όλα οι Τράπεζες, οι μεγάλοι εργοδότες και τα κέρδη τους. Για αυτό σου λέμε, έλα μαζί μας.

Για τις ‘’παρακολουθήσεις’’ που κάνουμε από το Μαξίμου τι να πούμε. Άμα δεν τον έχεις τον άλλον ‘’στο χέρι’’, κάνει ότι θέλει. Έτσι άλλωστε λειτουργεί το Επιτελικό Κράτος. Μέχρι τις εκλογές θα έχουμε …κλειδαρότρυπα. Η Δημοκρατία να είναι καλά. Εννοούμε η Νέα. Για αυτό σου λέμε να είσαι μαζί

Σας φτιάξαμε ολόκληρο ‘’καλάθι του νοικοκυριού’’ για να μην παραπονιέστε για την ακρίβεια. Έως και παιχνίδια έχει μέσα. Όλα τα μέλη της Κυβέρνησης από αυτό ψωνίζουν τα προς το ζην τους. Έλα και συ χωρίς να το σκεφτείς. Κάτι θα φας. Ακολούθησε.

Ούτε να σκιάζεστε που λένε πως ο Πρωθυπουργός τάχα για τις παρακολουθήσεις κρύβεται και τέτοια. Θα πάει αύριο στα κανάλια μας και σαν βρεγμένη γάτα, θα τους σκίσει. Εδώ έσκισε τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας. Για αυτό σου λέμε χωρίς δεύτερη σκέψη, ακολούθησε.  

Μην εκπλήσσεστε που ετούτος ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Όσο είμαστε στα πράγματα ο κατάλογος αυτός θα μεγαλώνει μαζί με τα κατορθώματα αυτής της ιστορικής Κυβέρνησης. Μέχρι να τους αποτελειώσουμε, τελείως όμως. Να είσαι και εσύ μαζί. Ακολούθησε μας.

Τέλος να θυμάσαι πάντα ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μην τους ψηφίζετε  ποτέ αυτούς. Αυτοί είναι απάτριδες, είναι άθεοι, άνθρωποι του Σατανά και έχουν ελαττωματικές ιδέες. Ψηφήστε το κόμμα σας, αυτό της πολιτικής σταθερότητας, αυτό για το οποίο συχνά-πυκνά ντρεπόσαστε.