Μητσοτάκης: Λιγότερο κράτος και περισσότερη καταστολή

Μιλώντας στον  Alpha ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απροκάλυπτα ειλικρινής.  Είπε ότι θα διατηρήσειτην 13η σύνταξη, αν …υπάρξει και όταν ανάπτυξη. Παραδέχτηκε ότι θα εκχωρήσει βασικές υπηρεσίες Υγείας στον ιδιωτικό τομέα για να εξοικονομήσει δαπάνες και αποκάλυψε ότι δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της ΝΔ κατάργηση της προκαταβολής φόρου 100% των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Το ότι οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, αλλιώς “δεν θα τις υπέγραφαν” δείχνει μάλλον άγνοια του τι συμβαίνει στον χώρο της εργασίας.  Το ότι θα εντάξει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους άγνοια της διάκρισης των εξουσιών.

Υποσχέθηκε λιγότερο κράτος με περισσότερη καταστολή καθώς τα πρώτα μέτρα αφορούν το άσυλο, τα Εξάρχεια- που θα καθαρίσει σε ένα μήνα- και το …κάπνισμα. Πρέπει να είπε για πέντε έξι νομοσχέδια πως θα είναι το …πρώτο. Το πιο σημαντικό είναι πως θα μειώσει τους φόρους για να έρθει η ανάπτυξη, αλλά θα το κάνει …όταν έρθει η ανάπτυξη.

Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή ο Θεός θα βάλει το χέρι του.