Νίκος Ανδρουλάκης: “Η ΝΔ να καλέσει στην Επιτροπή όλους τους εμπλεκόμενους”

“Η ΝΔ να αφήσει τα ναζάκια και να καλέσει στην Επιτροπή όλους τους εμπλεκόμενους. Αν δεν το κάνει η ΝΔ, θα λάβω όλες τις πρωτοβουλίες για να κληθούν στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PEGA)» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κατά τη συνέντευξη Τύπου στην 86η ΔΕΘ.

«Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πολύ το θέμα του Predator. Το φοβάται γιατί θα τσαλακώσει απολύτως τη διεθνή του εικόνα. Δεν μπορεί κανείς στις Βρυξέλλες να αποδεχτεί πως χρησιμοποιείται ένα τέτοιο κατασκοπευτικό εργαλείο σε βάρος ενός πολιτικού αντιπάλου.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία διασύνδεσης αυτό θα σημαίνει και το διεθνές τέλος του Κ. Μητσοτάκη. Για αυτό η ΝΔ επιχειρεί τώρα να πάει σε συμψηφισμούς με προηγούμενες διοικήσεις της ΕΥΠ» είπε χαρακτηριστικά.

«Ζητήσαμε την κλήση στην Εξεταστική Επιτροπή όλων των προσώπων που έχουν αναδειχθεί από τη δημοσιογραφική έρευνα και η κυβερνητική πλειοψηφία το απέρριψε. Δεύτερο στοιχείο. Δεν πρόκειται για δράστες εκτός Ελλάδας, αλλά μέσα από την Ελλάδα.

Το λινκ για την υποκλοπή και τη δική μου και του κ. Κουκάκη είναι το ίδιο. Το κέντρο είναι εδώ. Επίσης είπα για εκβιασμό, επειδή μου το είπαν οι αρμόδιοι, συμπληρώνοντας επίσης πως η συνακρόαση δεν αφήνει αποτυπώματα.

Δεν είναι δικές μου λοιπόν θεωρίες. Οι ειδικοί μου τα είπαν. Άρα η ΝΔ να αφήσει τα ναζάκια και να καλέσει στην Επιτροπή όλους τους εμπλεκόμενους. Αν δεν το κάνει η ΝΔ, θα λάβω όλες τις πρωτοβουλίες για να κληθούν στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PEGA)».