Νίκος Γεωργιάδης, ένας ακόμη σκελετός στη ντουλάπα του Μητσοτάκη και η γιάφκα στο Παγκράτι

Όταν άρχισαν οι δικαστικές έρευνες για τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής και τομεάρχης του κόμματος τότε πρότεινε το αυτονόητο: να ανασταλεί το αξίωμα του αντιπροέδρου μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Αντί γι’ αυτό η ο Μητσοτάκης τη διέγραψε. Και το ίδιο έκανε στη συνέχεια με τον Βαγγέλη Αντώναρο. Έχασε δυο αξιόμαχα στελέχη για τον Άδωνι. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί.

Τα πράγματα είναι χειρότερα τώρα που έσκασε η βόμβα του άλλου Γεωργιάδη, του Νίκου. Όχι ότι δεν ήξεραν όλοι. Αλλά τώρα η ιδιότητα του παιδόφιλου υπάρχει και με τη δικαστική βούλα. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ο ίδιος έχει ακόμη μια κρίση στο εφετείο μέχρι να τελεσιδικήσει η καταδίκη του. Αλλά αυτή τη στιγμή έχει 28 μήνες στην πλάτη του για ελεεινές πράξεις σε βάρος ανήλικων.

Θα περίμενε κανείς ότι έστω και τώρα ο Κυριάκος θα έλεγε ότι διακόπτει κάθε σχέση μαζί του, μέχρι τη δίκη σε δεύτερο βαθμό. Τσιμουδιά.

Αντίθετα έστειλε στο δικαστήριο την Ασημακοπούλου και τον Κυρανάκη, για να επισημοποιήσει την υποστήριξή του -οιονεί απειλή προς το δικαστήριο. Και πάντως ως ένδειξη της σχέση τους με τον καταδικασθέντα.

Δεν ήταν ανάγκη. Ο ίδιος ο Γεωργιάδης τον έδωσε κανονικά. Είπε ότι είναι πάντα συνεργάτης του και το χειρότερο: ο Μητσοτάκης του συνέστησε να λουφάξει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

Δεν τον ένοιαξε το έγκλημα του κολλητού του, αλλά τον συμβούλευσε πώς να τη βγάλει καθαρή.

Η σχέση του συνεχίσθηκε. Ο Γεωργιάδης θεωρείται πάντα εξ απορρήτων του. Οι πληροφορίες λένε ότι μπαινοβγαίνει- αν δεν είναι έδρα του- σε ένα προσωπικό γραφείο που διατηρεί ο Κυριάκος στο Παγκράτι -στην οδό Ευφρονίου. Παλιά λειτουργούσε σαν πολιτικό γραφείο, τώρα είναι κάτι σαν γιάφκα και ελάχιστοι έχουν πρόσβαση.

Προφανώς ο βαρυνόμενος με καταδίκη για παιδοφιλία θα συνεχίσει. Η θρασύτατη δήλωσή του άλλωστε μετά τη δίκη το έδειξε. Δεν ιδρώνει το αυτί του.

Ευλόγως όλοι πλέον απορούν: τι συνδέει τον Κυριάκο με τον Νίκο Γεωργιάδη; Γιατί λούζεται τις αμαρτίες του; Πού τον “κρατάει’ -για να δανειστούμε μια από τις διατυπώσεις που χρησιμοποιεί ο ίδιος;

Ό,τι είδους σκελετός και αν είναι αυτός, τρίζει πολύ δυνατά πλέον…

ΥΓ: Για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που στηρίζουν τη ΝΔ τι να πούμε. Η ντροπή της δημοσιογραφίας. Δεν είδαν και δεν άκουσαν. Ε, ρε και να ήταν κανένας Συριζαίος. Ντελίριο θα πάθαιναν οι εκπομπάρχες, ο Άδωνις και η… Φώφη.