Να εκπαραθυρώσει τον Καστανίδη; Δεν θα τον μαζέψει κάποιος;

Του Κώστα Πρώιμου

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο

Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Η ετσιθελικά αθώα για τα μίντια Εύα θα βγάλει μαθαίνουμε και το βραχιολάκι και σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα στο Ευρωκοινοβούλιο. Κι ας φώναζε στον μπαμπά της πάρε τα λεφτά και τρέχα! Με οκτακόσια χιλιάρικα μέσα στο δωμάτιο έγραφαν πως συνελήφθη αλλά προφανώς καθαρίζει το Πετρελαϊκό λόμπι του Ντουμπάι – Ντόχας (αχ πόσες έχτισαν καριέρα με τον ιδρώτα τους μέσα στη ζέστη).

Μην εκπλαγείτε αν σε λίγα χρόνια δείτε την Ευούλα να αναλαμβάνει κάνα υπουργείο ξεπλύματος της ανάπτυξης. Να δω αν τσιμπήσουν κανέναν από εμάς με πέντε χιλιάρικα αδικαιολόγητα και αδιευκρίνιστα ποιος θα μας “ξαναψηφίσει”. Εδώ, οι ανάδελφοι βόρειοι πατριώτες ψήφισαν εκ νέου και πανηγυρικά τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή.

Εσύ όμως βρε Νίκο μας; Να εκπαραθυρώσεις τον Καστανίδη λες και είναι το κωλοπαιδάκι του σχολείου; Για να λάβει τη θέση του στα έδρανα των εθνοπατέρων ποιος; Διάφορα παιδάκια της συνομοταξίας σου που πολιτική κάνουν μόνο μέσα από το play station και τα τηλεοπτικά στούντιο αυτών που τα πατρονάρουν; Αυτά όλα τα αμούστακα αγοράκια και τα κοριτσάκια που wanna be Καϊλήδες αν τα αφήσεις μόνα τους στην Ομόνοια θα χαθούν και θα σημάνει στην Χαριλάου Τρικούπη silver Allert.

Τελικά, για να καταλάβουμε κι εμείς οι πολιτικά αργόστροφοι τι θέλεις να γίνεις Νίκο μου; Αξιωματική Αντιπολίτευση, ή συγκυβέρνηση; Βρε Γιώργο Παπανδρέου, ρε Μιχάλη Καρχιμάκη, δεν θα τον μαζέψει κάποιος τον Νικολάκη που την ψώνισε τελείως;