Ξεκάθαρη …ακροδεξιά στροφή της Ν.Δ. προς το κέντρο!

Του  Κώστα Βιδάλη

Βιδαλης Κ Άδωνις Γεωργιάδης: «Αναρωτιέμαι πως στ’ αλήθεια οι αριστεροί μπορούν να θεωρούν Χούντα ένα στρατιωτικό καθεστώς 7 ετών , αλλά Δημοκρατία μια χώρα χωρίς εκλογές;».

 Έσπασε όλα τα κοντέρ ο Άδ. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της κεντρώας Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ερώτηση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, λίγη ώρα μετά τον επικήδειο που εκφώνησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κούβα για τον Φιντέλ Κάστρο.

 Η κίνηση αυτή ήταν μια ακόμα μαχαιριά στη στρατηγική του Κυρ. Μητσοτάκη, δείχνοντας ότι ο αντιπρόεδρός του περισσότερα προβλήματα του δημιουργεί, παρά του λύνει!

 Ο Αδ. Γεωργιάδης, μη λησμονώντας, όπως προκύπτει, την πολιτική του καταγωγή και μη ξεχνώντας τις πάγιες απόψεις, επιλέγει να τις δημοσιοποιεί, εκθέτοντας ουσιαστικά και τον πρόεδρό του.

 Είναι τόσο αφελής ή το κάνει σκόπιμα; Πάντως χαζό δεν τον λέει κανείς και, όπως λένε οι πιο μυημένοι επί ορισμένων παρασκηνιακών συζητήσεων, ό,τι κάνει ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ Αδ. Γεωργιάδης είναι συνειδητή κίνηση που εντάσσεται στα πλαίσια συγκεκριμένης στρατηγικής, που έχει στον πυρήνα της τη δημιουργία ενός καθαρόαιμου αστικού (ή «σαλονάτου» όπως το έλεγαν κάποτε διάφοροι δημοσιογράφοι) ακροδεξιού κόμματος!

 Ίδωμεν…