Ο Γιάννης Σγουρός ως… πιλότος!

Το κύκλωμα έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης στην περιφέρεια Αττικής και η αποκάλυψή του.

Η αποκάλυψη του, «δεξιού», κυκλώματος έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης στην περιφέρεια Αττικής, έφερε προσκήνιο τον πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, ως τον βασικό αντίπαλο του απερχόμενου Γ. Πατούλη.

Όπως προκύπτει από τις αντιδράσεις κομμάτων και αυτοδιοικητικών παραγόντων, ο Σγουρός έδειξε ότι ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στην περιφέρεια και υπήρξε ο πλέον εύστοχος κατά Πατούλη.

Του καταλόγισε ότι διέλυσε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, τίναξε στον αέρα τον προϋπολογισμό της, υποβάθμισε το Περιφερειακό Συμβούλιο και «ασχολείται μόνο με τις δικές του δημόσιες σχέσεις και διευθετήσεις».

Η παρέμβαση συνδέεται με τις προσπάθειες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να βρουν υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής και τις… συνδέει: τα δυο κόμματα βρίσκουν μπροστά του το όνομα του Σγουρού – που θα είναι, ούτως ή άλλως, υποψήφιος.

Ως επικεφαλής του ίδιου ψηφοδελτίου επί… 20 χρόνια, θεωρείται ο πλέον έμπειρος αυτοδιοικητικός, με καλή φήμη και απήχηση και στον αθλητικό χώρο.

Απόδειξη ότι στις προηγούμενες εκλογές πήρε πάνω από 17% -χωρίς να τον συνδράμει η Φώφη, παρότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ- μόλις δυο μονάδες κάτω από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρικτές της κοινής στήριξης της υποψηφιότητάς του από τα δυο κόμματα απέναντι στον Πατούλη, σημειώνουν ότι, από πολιτική άποψη, προσφέρεται και ως… πιλότος μέλλουσας συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων

Γ.Λ

ΑΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR