Ο ΟΠΑΠ με τους AntetokounBros στο ΟΑΚΑ

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο με την εθνική ομάδα μπάσκετ του 2005 και αθλητές της ΟΣΕΚΑ

Μια ακόμη μοναδική εμπειρία έρχεται για τους φίλους του μπάσκετ. Ο ΟΠΑΠ δίνει δυναμικό παρών, ως χορηγός, και στη δεύτερη διοργάνωση του AntetokounBros Tournament, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, στο ΟΑΚΑ, οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσουν την ελληνική «dream team», την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006.

Οι AntetokounBros και σε ρόλο κόουτς!

Επιπλέον, οι αδελφοί Αντετοκούνμπο θα αναλάβουν ρόλο – έκπληξη και θα βρεθούν στο παρκέ μαζί με τέσσερις τυχερούς για τους οποίους ο ΟΠΑΠ έχει εξασφαλίσει μια μοναδική διαδραστική εμπειρία.

Την περασμένη Κυριακή 18 Ιουνίου, στο AntetokounBros Event της Θεσσαλονίκης, τέσσερις νικητές, χάρη στον ΟΠΑΠ, έπαιξαν αγώνα μπάσκετ “2 on 2” με κόουτς τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και τη συμμετοχή – έκπληξη των Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκου Ζήση.

Αγώνας επίδειξης από την ΟΣΕΚΑ

Σημείο αναφοράς στο τουρνουά, που διοργανώνεται από το site Eurohoops.net, θα είναι ο αγώνας επίδειξης που θα πραγματοποιήσουν οι αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Μεγάλος Χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ. Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην αντίστοιχη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.