Ο “Συνασπισμός” της Ακροδεξιάς

Με την εκτίμηση ότι υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο» ο Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε κομματική συμμαχία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Όπως ο ίδιος εκτιμά, το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%»!

«Δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι» είπε υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη» και αυτός αν δεν είναι ο ίδιος θα είναι ο Βελόπουλος ή ο Κρανιδιώτης -με τον πρώτο να έχει ισχυρή παρουσία στις δημοσκοπήσεις.

Φαίνεται πως η παρέα συμφώνησε να κάνει δημοσκόπηση κι “αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Βελόπουλο», για τη θέση του ηγέτη, «θα κάνουμε όλοι πίσω».

Να θυμίσουμε ότι το κόμμα των Καμμένου- Μπαλτάκου ονομάζεται «Δύναμη Ελληνισμού» και πιστεύει στο τρίπτυχο Ορθοδοξία, Νόμος, Τάξη». “Πρώτα το έθνος, μετά το κράτος. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της  κοινωνίας. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του Ελληνικού λαού, λόγω της λαθρομετανάστευσης, πρέπει να διακοπεί». «Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις».

Το ερώτημα είναι γιατί τον “συνασπισμό” ανακοίνωσε μόνος του Δημήτρης Καμμένος -που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τι θα σημαίνει αυτό για τα ποσοστά του κόμματος του Πάνου Καμμένου, της Χρυσής Αυγής, αλλά και της “Νέας Δημοκρατίας”.