Πασχαλινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα με τρία εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για ενήλικες, στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Αναλυτικά:

  • «πασχαλινά χειροτεχνήματα»

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου και τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου(ώρες 11:30-13:30), πραγματοποιούνται δύο αυτόνομα πασχαλινά εργαστήρια χειροτεχνίας, με την εικαστικό Αριάδνη Μαργαρίτη. Οι συμμετέχοντες θα κατασκευάσουν πασχαλινά φαναράκια και άλλα όμορφα διακοσμητικά για το σπίτι ή για να τα προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχήςστη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημερομηνία του εργαστηρίου. Οι 20 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν.

  • «με στολίδια και φως»

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου (ώρα 17:30) πραγματοποιείται εργαστήρι πασχαλινής λαμπάδας. Οι συμμετέχοντες θα διακοσμήσουν τη δική τους ξεχωριστή λαμπάδα και θα θυμηθούν τον διαχρονικό συμβολισμό της, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν δώρα από χαρτί για τους αγαπημένους τους.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 24 πρώτοι θα ειδοποιηθούν με e-mail για τη συμμετοχή τους στο εργαστήριο.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα υλικά είναι δωρεάν.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Βιβλιοθήκη | Ιστορικό Αρχείο

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος /Τ: 210 3739651-2 & 210 3418051 | www.piop.gr