Πείτε μου πότε να τρομάξω!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Μαύρες Δευτέρες, φονικές Τρίτες, τραγικές Τετάρτες και ακολουθούν εβδομάδες κόλασης. Προγνώσεις φρίκης για μεγάλα νούμερα κρουσμάτων, τρομακτικές εφημερίες, ράντζα σε διαδρόμους, διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ και καθημερινές απώλειες….χωριών!

Πείτε μου πότε να τρομάξω!Κυνικές Δευτέρες, ειρωνικές Τρίτες, ψευδόμενες Τετάρτες και οι επόμενες εβδομάδες χρεωμένες στον Χατζηπετρή, από την κυβέρνηση του σκότους. Πείτε μου πότε να τρομάξω!

Η Παγώνη οργίσθηκε απασφάλισε και απειλεί! Η Λινού μιλά για αδικοχαμένες απώλειες! Η Γκάγκα γιατρός επιτίθεται στην Γκάγκα πολιτικό! Ο Σταϊκούρας εναντίον του Οικονόμου! Πείτε μου πότε να τρομάξω!

Τι σκέφτεται ο Παπανδρέου; Με ποιον θα πάει; Αν κερδίσει ο Λοβέρδος; Ξέρω με ποιον πάει! Ο Ανδρουλάκης; Που δεν ξέρει και δεν ξέρω με ποιον θα πάει; Πείτε μου πότε να τρομάξω!Αν η αριστερά δεν τα καταφέρει, όσο δεν ξεκαθαρίζει ο Τσίπρας τους στόχους, τους τρόπους και τους συνεργάτες του;

Η επιλογή της νέας του ομάδας αρκετά αξιόλογη! Αρκεί όμως αυτή; Θα έχει “χώρο” να δουλέψει; Ή θα μείνει στον “πάγκο” για αλλαγή; Πείτε μου πότε να τρομάξω!Κι αν παρόλα αυτά επικρατήσει ο Μητσοτάκης; Πολλά έχουν δεί τα μάτια μου μα αυτό μου φέρνει τρόμο!