Πλατιά χαμόγελα για το έργο ζωής στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Εργαζόμενοι και πράκτορες ΟΠΑΠ βλέπουν το όνειρο της εταιρείας τους να γίνεται πραγματικότητα

Ικανοποίηση, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια. Με αυτά τα λόγια περιγράφουν τα συναισθήματά τους οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ βλέποντας πλέον ολοκληρωμένο το έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν ο ΟΠΑΠ έβαλε μπροστά το φιλόδοξο σχέδιό του να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τα παιδιά και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της Ελλάδας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ παρακολουθούσαν βήμα βήμα την πρόοδο των εργασιών, περιμένοντας με ανυπομονησία τη σημερινή ημέρα, που θα έβλεπαν ολοκληρωμένο αυτό το έργο ζωής.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο μοντέρνος εξοπλισμός που διαθέτουν πλέον τα νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», σε συνδυασμό με την χαρούμενη διακόσμηση και τα έντονα χρώματα, διασφαλίζουν ότι τα παιδιά που βρίσκονται εκεί για εξετάσεις ή νοσηλεία έχουν έναν λόγο να χαμογελούν. Για όλους τους παραπάνω λόγους χαμογελούν, εξάλλου, και οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ, που ξεναγήθηκαν, πριν από λίγες ημέρες, σε μια από τις ανακαινισμένες νοσηλευτικές μονάδες.

Δείτε το βίντεο:

Στο πλαίσιο της μεταμόρφωσης των δύο νοσοκομείων, ο ΟΠΑΠ έχει πραγματοποιήσει 30 έργα ανακαίνισης, συνολικής επιφάνειας 14.960 τ.μ.. Σε αυτά συγκαταλέγονται 23 νοσηλευτικές μονάδες διεθνών προδιαγραφών και δυναμικότητας 564 κλινών.