Ποια είναι «η γιάφκα της Κηφισιάς» που κάλεσε τον Κασσελάκη

Για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην κλειστή «λέσχη προβληματισμού» στην Κηφισιά έχετε ήδη ενημέρωση -από το ieidiseis.gr και  αλλα ΜΜΕ.

 Π.χ στα «Παραπολιτικά αναφέρθηκε ότι μεταξύ αλλων τους είπε ότι «πάει για Πρωθυπουργός» για να «αλλάξει τη χώρα μαζί με τον Τάιλερ» αυτοσυγκρίθηκε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και επανέλαβε το  κομματικό μοντέλο του:  το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ.

Να προσθέσουμε και άλλα στοιχεία: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κάνει κριτική στον… Σημίτη – «μαζί με τον Καραμανλή χρεοκόπησαν τη χώρα» είπε-και ακολούθησε αποδοκιμασία του από παραβρισκόμενο που χρημάτισε σε κρατική εταιρία επί Σημίτη.

Προφανώς δεν γνώριζε ότι στα 60 περίπου άτομα  που μετέχουν σ’ αυτό το κλαμπ, οι  επιχειρηματίες είναι κυρίως Νεοδημοκράτες, αλλά από τους πολιτικούς οι περισσότεροι είναι παλαιοί Σημιτικοί.  Με προεξάρχοντα  και αντιπρόεδρο της «λέσχης» έναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ που πέρασε και από το  Ευρωκοινοβούλιο.

Μετέχουν επίσης ένας παλιός συνδικαλιστής και πορτ παρόλ του Σημίτη,  ένας Πελοποννήσιος, πρώην υπουργός Ενέργειας και ένας πρώην υπουργός Μεταφορών από τη Κεντρική Ελλάδα και φίλος του Βαγγέλη Βενιζέλου, ένας υπουργός του Γ. Παπανδρέου από τη Θεσσαλία κ.α..

Από τη ΝΔ ξεχωρίζει νεόκοπος υπουργός του Μητσοτάκη. Αλλά  και ένας …Συριζαίος, που  προλόγισε κιόλας τον Κασσελάκη: πρώην υφυπουργός του Τσίπρα και στενός συνεργάτης του , που δεν μπορεί να μην μετέφερε – όπως ίσως έκανε και παρών δημοσιογράφος,  συνομιλητής του πρώην Πρωθυπουργού- τα πρακτικά. Τα οποία καλύτερα -για την αξιοπιστία της πολιτικής- να μην δημοσιευθούν ποτέ.

 Αυτό που εντυπωσίασε πάντως ήταν ότι όλοι έσπευσαν να βγάλουν…”σέλφι” με τον ομιλητή.  Είναι φαν του, ή σκέφθηκαν ότι μπορεί να μην τον ξαναδούν…

Γ.Λ.