Προς σύγκρουση Σημίτη – Φώφης

Γράφει ο Συγκλητικός.

Είναι γνωστό ότι ο  Κ. Σημίτης τάχθηκε δημοσίως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό   ΄υπερ της διάλυσης του κόμματος που  τον έκανε Πρωθυπουργό και του οποίου δήλωσε  <συνιδρυτής> για να πικάρει τον Ανδρέα Παπανδρέου, στα τελευταία του.

Διάλυση του ΠΑΣΟΚ σημαίνει νέο κομμα στη θέση του και ο Σημίτης κάνε ότι μπορεί για να το δει. Λέγονται πολλά  για το ποιον θα προτιμούσε επικεφαλής , αλλά κανείς δεν ξέρει που θα καταληξει. Όλοι ξέρουν ορμάς ποιον δεν θα προτιμούσε. Η μάλλον ποια.

Ο Σημίτης έχει προγράψει τη Φώφη Γεννηματά.  Θεωρεί το αν πρόκειται υπάρξει ι νέο κομμα πρέπει να έχει επικεφαλής  ένα πρόσωπο με γνώσεις, κυρός και ευχέρεια ευρωπαϊκής κυκλοφορίας. Διαφορετικά τι  φιλοευρωπαϊκό  κεντροαριστερό κομμα θα είναι; Με μια κληρονομο  επικεφαλής, ειδικά μετά την συνεργασία της με τον Γ. Παπανδρεου, γιατί ον οποιο ο Σημίτης δεν εκφράζεται μετα καλυτέρα αλόγα, – πέρα από το άδειασμα ότι το Μνημόνιο δεν ήταν ο μόνος δρόμος.

Στην πρόσφατη επίσκεψη της στον Σημίτη η Φώφη τον .. φοβέρισε και αρπαχθηκαν. Ο Σημίτης  πείσμωσέ περισσότερο και μεθοδεύει την εκπαραθύρωση της.  Και η Φώφη ετοιμάζεται να τον προλάβει… Καλά ξεμπερδέματα.