Δημοσκοπικός εκμαυλισμός. Προσπαθούν να φουσκώσουν τα μυαλά του Ανδρουλάκη

Δημοσκόποι λούστηκαν το φιάσκο για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, καθώς άλλοι έβλεπαν “ντέρμπι για τρεις” και άλλοι Λοβέρδο σιγούρο.

Από δημοσκοπικές παρεμβάσεις έρχεται και η ξαφνική “αναγνώριση της επιτυχίας του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Ανδρουλάκη” μέσα σε πέντε μέρες. Σκεφθείτε να κλείσει και μήνα.

Είχε προηγηθεί ένα κύμα αρθρογραφίας που βεβαίωνε ότι ο Ανδρουλάκης είναι κολλητός του Μητσοτάκη και δεν θέλει ούτε να βλέπει στα μάτια του τον Τσίπρα.

Ουδείς γνωρίζει από πού προκύπτουν αυτά. Αλλά για να ξέρει ο Ανδρουλάκης ποιο είναι το καλό του, άρχισε να εκδηλώνεται δημοσκοπικός εκμαυλισμός.

Ήδη χωρίς να ξέρει κανείς ποιες είναι οι θέσεις του και η πολιτική του παίρνει πάνω από 13% και έχει διπλάσια δημοτικότητα από τον Τσίπρα.

Αλλά βέβαια πίσω από τον Μητσοτάκη που όσο αποτυγχάνει τόσο ανεβαίνει δημοσκοπικά.

Συμπέρασμα; Κάποιοι προσπαθούν να φουσκώνουν τα μυαλά του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ και να τον οδηγήσουν σε συνθηκες χειραγώγησης του απο τους ίδιους..

Ο αντιπροεδρος του σωματείου των δημοσκόπων έλεγε ότι “το debate ήταν εκείνο που τους «έδειξε» ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε φθορά.

Αλλά φαίνεται ότι το debate μετάνιωσε. Η εταιρία του εκτο΄ξελυει το ΚΙΝΑΛ: ακόμη δεν τον είδαμε στο 13,5% τον πήγαμε.

Στην κλίμακά της δημοφιλίας μια τον εμφανίζει στο ίδιο επίπεδο με τον Τσιπρα και η αλλά εικοσι μονάδες μπροστα απο τον πρώην Πρωθυπουργό.

Βάλτε τώρα που γυρίζει…

Τα υπόλοιπα είναι θέμα ευθυκρισίας του Ανδρουλάκη, ώστε να μην πάρουν τα μυαλά το αέρα και καταλήξει σαν τον Σταύρο Θεοδωράκη.