Στέφανος Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθούν Ακρίτα, Ηλιόπουλος, Αποστολάκης

«Δεν θέλω ούτε μία στο εκατομμύριο να παραιτηθούν από τις θέσεις τους» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις δηλώσεις των βουλευτών επικρατείας

Δεν πρόκειται να ζητήσει παραιτήσεις βουλευτών επικρατείας ώστε σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

O Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το σπίτι του ότι δεν θέλει ούτε η Έλενα Ακρίτα, ούτε ο Όθωνας Ηλιόπουλος ούτε ο Ευάγγελος Αποστολάκης να παραιτηθούν. Πρόσθεσε ότι αυτό που θα ζητήσει αν εκλεγεί από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία.

«Δεν θέλω ούτε μία στο εκατομμύριο να παραιτηθούν από τις θέσεις τους ούτε ο κύριος Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα, ούτε ο κύριος Αποστολάκης Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Η κοινοβουλευτική ομάδα θα έρχεται μαζί μου έξω στην κοινωνία» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα ο Όθωνας Ηλιόπουλος με δήλωσή του υπογράμμισε ότι θα παραμείνει βουλευτής μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς σκοπεύει να τιμήσει την εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα και την εντολή εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε στη δήλωσή του ότι η στάση του αυτή «δεν πρέπει, σε καμιά περίπτωση, να θεωρηθεί ως πρόθεση στήριξης ενός/μιας εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος».

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος ανέφερε, ακόμα ότι «στις δημόσιες παρεμβάσεις μου τηρώ με συνέπεια στάση ουδετερότητας, στάση ενωτική και συντροφική που κατά τη γνώμη μου απαιτεί από μένα η ιδιότητα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». 

Λίγο αργότερα και η Έλενα Ακρίτα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από βουλευτής.

«Και εγώ και ο Όθωνας Ηλιόπουλος είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε η Έλενα Ακρίτα αναφέροντας σε συνέντευξή της στο Action24 ότι θα εξαντλήσει τη βουλευτική της θητεία καθώς την ενδιαφέρει να δουλέψει στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μάλιστα, ανέφερε ότι όταν της έγινε η πρόταση για εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας από τον Αλέξη Τσίπρα, υπήρξε συγκεκριμένη συζήτηση για αναβάθμιση του τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε υπουργείο, το οποίο και θα αναλάμβανε.