ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη χώρα σε λούνα παρκ του οργανωμένου εγκλήματος

 Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο πρωθυπουργό ασκεί σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και τη  Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο πρωθυπουργό ασκεί σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και τη   δήλωση του κ. Μητσοτάκη στην εκδήλωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια   και τη μείωση της εγκληματικότητας., ο οποίος ανέφερε ότι «Η ασφάλεια όλων μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα». 

 «Ο κ. Μητσοτάκης έταζε ασφάλεια για όλους, έχει μετατρέψει τη χώρα σε λούνα παρκ της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος με μαφιόζικες δολοφονίες μέρα μεσημέρι και έχει το θράσος να μιλά για μείωση της εγκληματικότητας. Σε τρία χρόνια δεν έχει διαλευκανθεί ούτε μία δολοφονία από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας, ενώ ακόμα και η έρευνα για την εκτέλεση Καραϊβάζ είναι στο σκοτάδι. 

 Όσο για το ‘άβατο’, η ΕΛ.ΑΣ χρειάστηκε τρία χρόνια για να κάνει μια επιχείρηση στις εστίες ενώ οι καταγγελίες ήταν γνωστές! Και ενώ ο μόνος που ευθυνόταν για την κατάντια αυτή ήταν ο εκλεκτός του ΟΝΝΕΔίτης κ. Δέρβος, που έδινε χιλιάδες ευρώ σε εταιρίες φύλαξης, για να βρίσκουν καταφύγιο τελικά εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου στην εστία. 

 Το πιο εξοργιστικό ωστόσο, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης μίλησε απλά για «κατάχρηση εξουσίας» μεταξύ άλλων και για την καταγγελία βιασμού 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας από δύο ειδικούς φρουρούς. 

 Κατάχρηση εξουσίας έγινε στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ. Κατάχρηση εξουσίας και αυταρχισμός είναι τα εκατοντάδες περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, το ξύλο που ρίχνουν τα ΜΑΤ σε φοιτητές που διαδηλώνουν για καλύτερη Παιδεία, και στους απεργούς της ‘Μαλαματίνας’. 

 Λίγη ενσυναίσθηση δεν θα έβλαπτε κ. Μητσοτάκη», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.