Τα θερινά σινεμά επιστρέφουν

Τα θερινά σινεμά επιστρέφουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, ξεκινώντας το πρόγραμμα των προβολών τους με μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του χειμώνα που πέρασε.  

Με πληρότητα 70% επί της κανονικής χωρητικότητας της κάθε αίθουσας, χωρίς διάλειμμα, με κανονική λειτουργία του κυλικείου και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως ανακοινώθηκε, οι θερινοί κινηματογράφοι που ανοίγουν τη Δευτέρα θα προβάλουν, τουλάχιστον τις πρώτες τρεις μέρες λειτουργίας τους (Δευτέρα 1/6 έως Τετάρτη 3/6), επαναλήψεις ταινιών που χαρακτήρισαν την κινηματογραφική σεζόν που φτάνει στο τέλος της.  

Στο κέντρο της πόλης, ανοίγει ο κήπος της Αίγλης Ζαππείου με την πολυβραβευμένη «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή. Στα Παναθήναια τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο και το ελληνικό φιλμ «Απόστρατος» (Ζαχαρίας Μαυροειδής).

Βορειότερα, επιστρέφει το Κάρμεν με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη. Στο Cine Φιλοθέη θα μπορείτε να δείτε τα «Σκοτεινά Νερά» του Τοντ Χέινς, με το Cine Ψυχικό Classique να προβάλλει τα «Παράσιτα».

Στο Χαλάνδρι τώρα, η Αβάνα επανέρχεται με το φιλμ μυστηρίου «Στα Μαχαίρια» και η Αίγλη με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».
Το Cine Φλοίσβος προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ενώ Ακτή στη Βουλιαγμένη και Μαριλένα στην Άνω Γλυφάδα την «Ευτυχία».