Τον χάνουμε τον Αδωνι;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πολιτικός που κουμαντάρει τη ΝΔ με το όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης, τραβάει ζόρια. Είναι ένας από τους πολιτικούς που ερευνά η Δικαιοσύνη για κάτι μίζες από τη Νοβάρτις. Μακάρι ο άνθρωπος να είναι αθώος. Κανείς δεν θέλει να λαδώνονται οι πολιτικοί. Αλλά αρμόδιοι να το πουν είναι οι δικαστικοί λειτουργοί και πάντως όχι ο ίδιος.

Εδώ όμως κάτι συμβαίνει. Ο εν λόγω πολιτικός, αντιπρόεδρος της ΝΔ πάντα, είπε στον News24/7- και την εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού- κάτι ασυνήθιστο: ότι θα κάνει μήνυση στη… Δικαιοσύνη σε περίπτωση άσκησης δίωξης εναντίον του για παθητική δωροδοκία.

Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω προσφυγή στο αρμόδιο συμβούλιο για αναγνώριση της παραγραφής όπως προβλέπεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος και μετά μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε όποιον το αποφάσισε. Εάν το ερευνούν, την παθητική δωροδοκία, είναι παράνομο”.

Ερευνώμενος απειλεί να μηνύσει τον αρμόδιος εισαγγελέας που τον ερευνά αν δεν αποφανθεί όπως τον βολεύει. Τρελό δεν είναι; Υπάρχει εξήγηση; Ή το χάνουμε το παλικάρι;

Ο Συγκλητικός