Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων του MEGA

Με τον δικό τους τρόπο, όπως τόσα χρόνια έκαναν με μεγάλη επιτυχία, ξεχωρίζοντας από κάθε άλλο ανταγωνιστή, οι εργαζόμενοι του MEGA που επί δύο και πλέον χρόνια έμειναν απλήρωτοι και όμηροι διαφόρων παιχνιδιών των μετόχων του, αποχαιρετούν τους τηλεθεατές που παρέμειναν πιστοί στο Μεγάλο Κανάλι μέχρι και σήμερα.

Το MEGA έκλεισε με απόφαση των μετόχων του, όταν τον περασμένο Ιανουάριο επέλεξαν να μην αιτηθούν τηλεοπτικής άδειας. Η απόφαση τους ήταν απαράδεκτη και καταδίκασε σε κλείσιμο το κανάλι.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης διακοπής του σήματος του Μέγκα, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Τηλέτυπος στο ΕΣΡ, γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA ορίστηκε για αυτήν την Τρίτη, στη μία μετά το μεσημέρι και ενώ η Digea έχει ανακοινώσει από την Τετάρτη, ότι στις τρεις το πρωί της Κυριακής θα κατεβάσει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού. Θυμίζουμε πως η DIGEA, ανακοίνωσε την ημέρα που θα ρίξει “μαύρο στο MEGA”. Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.


Πηγή: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων του MEGA, που απόψε το σταματούν να εκπέμπει https://hellasjournal.com/2018/10/to-apochairetistirio-vinteo-ton-ergazomenon-toy-mega-poy-apopse-stamata-na-ekpempei/