Το δυναμικό comeback του ιπποδρόμου

Πώς οι ιπποδρομιακές Κυριακές κερδίζουν όλο και περισσότερο κόσμο – Δείτε το βίντεο

Και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park η ιπποδρομιακή δράση και το στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται να χτυπήσουν «κόκκινο».

Oκτώ από τους ταχύτερους καθαρόαιμους ίππους του ιπποδρόμου θα διαγωνιστούν για το Κύπελλο Ταχύτητας και το έπαθλο των 25.000 ευρώ, στην απόσταση των 1.100 μέτρων.

Στα γκισέ του Markopoulo Park και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα προσφέρονται πολλές επιλογές για στοιχηματισμό στις κούρσες τις ημέρας, με τα ΣΚΟΡ (επιλογή νικητών σε συνεχόμενες ιπποδρομίες) να ξεχωρίζουν για μία ακόμα φορά. Θα προσφερθούν ΣΚΟΡ 3, από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία , ΣΚΟΡ 6, από την 4η έως και την 9η και δυο ΣΚΟΡ 4, από την 2η έως την 5η και από την 6η έως την 9η. Παράλληλα, συνεχίζεται η επιδότηση των 2.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Η πρώτη κούρσα ξεκινά στις 14:00. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται ζωντανά από το Kontra Channel και το High TV.

Από τις 12:30 οι πύλες του Markopoulo Park θα είναι ανοιχτές για το κοινό με δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες, όπως βόλτες με πόνυ, βιωματικά παιχνίδια και χειροτεχνίες.

Τα τρία κορυφαία ιπποδρομιακά πρακτορεία

Στα Horse Racing Awards, που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Markopoulo Park, βραβεύτηκαν οι πρωταγωνιστές του ιπποδρόμου για το 2019. Mεταξύ άλλων, τιμήθηκαν τα τρία καταστήματα ΟΠΑΠ με τις υψηλότερες επιδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Συγκεκριμένα, το κατάστημα του κ. Νίκου Νικολακόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας, το κατάστημα του κ. Βασίλη Παπαβασιλείου, στο Π. Φάληρο, και το κατάστημα του κ. Γιάννη Τοπτσίδη, στο Περιστέρι.

Με αφορμή την τελετή απονομής των βραβείων, οι τρεις πράκτορες μιλούν για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις ιπποδρομίες, τις ιπποδρομιακές Κυριακές στα καταστήματά τους και το μέλλον του αθλήματος.

Δείτε το βίντεο: