Το τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 3,5 εκατ. ευρώ

– Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ ή με διαδικτυακή συμμετοχή

Δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ μετράει το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο κληρώνει απόψε 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης δεν βρέθηκε μεγάλος νικητής, παρά μόνο δύο τυχεροί παίκτες στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, οι οποίοι κέρδισαν από 27.129 ευρώ ο καθένας.

Ο ένας από αυτούς είχε παίξει ΤΖΟΚΕΡ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα, ενώ ο δεύτερος είχε καταθέσει το δελτίο του μέσω διαδικτύου. Εν όψει και της αποψινής κλήρωσης για τα 3,5 εκατομμύρια  ευρώ, οι παίκτες ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα όσο και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή στο tzoker app. 

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η προθεσμία συμμετοχής στη σημερινή κλήρωση είναι έως τις 21:30. Όσοι επισκέπτονται το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς τους για να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ, μπορούν να διεκδικούν προνόμια και δώρα μέσω του προγράμματος «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Μέχρι την Κυριακή υπάρχει μια ειδική προσφορά από το πρόγραμμα πιστότητας του ΟΠΑΠ, στο οποίο οι παίκτες συμμετέχουν μέσω της εφαρμογής OPAPP, σκανάροντας το δελτίο τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την εφαρμογή ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Online συμμετοχή μέσω υπολογιστή ή κινητού

Όσοι θέλουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι τους, μπορούν να το κάνουν με δύο εναλλακτικούς τρόπους: μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο. Τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή του παιχνιδιού, οι παίκτες πρέπει πρώτα να κάνουν εγγραφή και στη συνέχεια μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω του λογαριασμού τους.

Η εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ διατίθεται δωρεάν από το App store, καθώς και μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android.