Το success story της νεοφιλελεύθερης ευφυΐας

Του Απόστολου Λουλουδάκη

Το success story της νεοφιλελεύθερης ευφυΐας του θιάσου των αχρήστων βυθίζει την χώρα στο χάος και στην καταστροφή. Η Ελληνική οικονομία καταρρέει πλήρως και η Κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με τις γνωστές πρακτικές του Μητσοτακισμού ως μεταπολεμικό πολιτικό φαινόμενο.

Ο Μητσοτακισμός της μεταπολίτευσης από τα αζήτητα την δεκαετία του 1970 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1980 ήταν ο μόνος που επέζησε από τις υπόλοιπες πολιτικές δυναστείες. Τα χρόνια της κρίσης καθάρισε με το σπαθί της οικονομικής ολιγαρχίας,της παρασιτικής οικονομικής μαφίας, της διαπλοκής, του Γερμανικού παράγοντα όλα τα υπόλοιπα πολιτικά τζάκια και κατέκτησε την ηγεμονία της συντηρητικής παράταξης και του Σημιτικου ΠΑΣΟΚ.

Πέρασε στην αυλή του, μισθοφορικά συντάγματα από πρώην υπαλλήλους των θυρών του Σοσιαλισμού, από μεταλλαγμένους βαθμοφόρους , τουφεκιοφόρους, από τους λόχους των Σταλινικών των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης.

Οι κλώνοι του κρατικοδίαιτου Νεομητσοτακισμού διαθέτουν το παλαιοκομματικό DNA του πάτερ φαμίλια της πολιτικής οικογένειας που έχει γράψει ιστορία στην μεταπολεμική Ελλάδα, στο ρουσφέτι, στις σκευωρίες, στα σκάνδαλα, στους δεσμούς με την “”ανεξάρτητη”” δικαιοσύνη.

Πρωταγωνιστής της πολιτικής ανωμαλίας που έφερε την Χούντα του 67 , εισήγαγε την δεκαετία του 80 σε συνεργασία με τον υπόκοσμο και το παρακράτος την σκανδαλολογία ως κυρίαρχο στοιχείο εκφυλισμού της πολιτικής μας ζωής.

Ποινικοποίησε την πολιτική ζωή του τόπου και ήταν αρκετή μια μικρή παρένθεση στο τιμόνι της χώρας για να καταστραφεί η Ελληνική οικονομία. Η Ελληνική οικονομία καταρρέει κάθε μέρα ,το μοναδικό σχέδιο της Κυβέρνησης είναι η εξόφληση των γραμματίων στην ολιγαρχία που την έφερε στην εξουσία. Οι ελάχιστοι πόροι που απέμειναν δεν φθάνουν ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας. Το πάρτι των εργολάβων και της διαπλοκής μάζεψε τα τελευταία ασημικά του κουμπαρά.

Τα τελευταία γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ με την άθλια και κατάπτυστη πράξη των γνωστών- αγνώστων κουκουλοφόρων ήταν οξυγόνο σε ένα Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης υπό προθεσμία, που επιβιώνει με τα δεκανίκια των ολιγαρχών και των δημοσκόπων. Μια Κυβέρνηση διασωληνωμένη στην εντατική, σε αναμονή της στιγμής που οι γιατροί θα πάρουν την εντολή της αποσύνδεσης από την μηχανική υποστήριξη.

Είναι θέμα χρόνου, η οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η Κυβέρνηση έχει περάσει στην πιο επικίνδυνη φάση , στην αποκάλυψη στην κοινωνία, σε αυτούς που την πίστεψαν του πραγματικού προσώπου που κρύβεται πίσω από τους ψευδεπίγραφους τίτλους αριστείας των Goldens Boy της αυλής του Μαξίμου. Η απόκρυψη της γελοιότητας και της γραφικότητας πλέον του θιάσου ,τους καλύτερους δημοσκόπους να διαθέτεις είναι πολύ δύσκολη …

Πίσω από αυτή την ιστορία των κουκουλοφόρων της μεταπολίτευσης κρύβεται το Ελληνικό παρακράτος. Πάντα κτυπάει σε στιγμές που το σύστημα προσπαθεί να κρύψει κάτι σημαντικό, να κατευθύνει την κοινή γνώμη σε αλλά πεδία, όταν το άλογο κουτσαίνει τότε εμφανίζεται ώς από μηχανή Θεός η κουκούλα, οι αναρχοκομμουνιστές (αδόκιμος όρος εμπνευσμένος από το πνευματικό σκοτάδι της Ελληνικής ακροδεξιάς).

Οι μήνες που έρχονται είναι εφιαλτικοί, το πέμπτο μνημόνιο ήδη γράφεται στα δικηγορικά γραφεία του City, του Λουξεμβούργου, της Φρανκφούρτης….και οι εκπρόσωποι τους στην Ελλάδα κάνουν προπόνηση στην μετάφραση. Χρειάζεται προσοχή το παρακράτος του Γενίτσαρου Χρυσοχοΐδη είναι αδίστακτο. Αυτό τον επέλεξε και τον έδωσε του Μωυσή….