Υιός Μητσοτάκης: Απρέπεια

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

Η οικογένεια Μητσοτάκη ταΐζει το θηρίο της ιντερνετικής δημοσιότητας, εκτιθέμενη αυτοβούλως στις αδηφάγες πλατφόρμες και την ανελέητη «κοινωνική δικτύωση». Αυτή τη φορά κατασπάραξαν ένα από τα μέλη της.

«Χρόνια πολλά Μαρεβάκι!!! Είμαι πολύ τυχερός που σε έχω δίπλα μου!!».

Έτσι οι χρήστες του instagram πληροφορήθηκαν στις 30 Ιουνίου 2018 ότι η σύζυγος του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε γενέθλια.

Όσα οι συνηθισμένοι άνθρωποι κάνουν δια ζώσης, ή δια τηλεφώνου, στο Μητσοτακέικο διεκπεραιώνονται με αναρτήσεις. Τα εν οίκω εν δήμω.

Ποτέ οι Πρωθυπουργοί στην Ελλάδα δεν εξέθεταν στο φιλοθεάμον κοινό τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους, τις συζύγους και τις πεθερές τους…

Ο Μητσοτάκης μας ενημερώνει συστηματικά. «Με τη Μαρέβα για ψαράκι στο Μοσχάτο», μαθαίνουμε στα ξεκούδουνα.

Όπως κάποιος προφέρει λουλούδια στη σύζυγό του, αυτός της προσφέρει αναρτήσεις.

Απλώς «αμερικανιές», ή προσανατολίζει τον κόσμο στα μέλη της οικογενείας του;

Πάντως όποιος θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του, δεν τη βγάζει το μεϊντάνι και μετά καταγγέλλει ότι… στοχοποιείται.

Εκτός αν νομίζει -αυτάρεσκα και αλαζονικά- ότι στο μιντιακό στερέωμα οι εξοχότητές τους θα αποπνέουν μόνο θετικό άρωμα..

Πλην του ότι συνιστά αυταρχισμό να αξιώνει ότι στο Διαδίκτυο θα αναφέρεται με τους δικούς του όρους, αποτελεί πλάνη, με συνέπειες.

Το υπέστη ο γιός του- για τον οποίο φαίνεται ότι έχει πολιτικά σχέδια-«αρκεί να δουλέψει πρώτα».

Σόι πάει το βασίλειο. Ποιος ξεχνάει ότι τον είχε δίπλα του σε επίσημο δείπνο με τον Νετανιάχου!

Όταν όμως τα πριγκιποπούλα- που θα έλεγε και ο Άδωνις-παρεξηγούν στο Ίντερνετ την ισχύ του πατρικού ονόματος, πέφτει και τα πλακώνει…

Σαν «ζαβό που δεν βγήκε ακόμη από το αυγό», που θα έλεγαν στα ελληνικά χωριά, επιδόθηκε σε δημόσια απρέπεια:

Συναγωνιζόμενος τον Ψαριανό έβγαλε γλώσσα σε προσωπικότητες που δεν θα φτάσει ποτέ, πουλώντας εξυπνάδες για την αντιπολεμική συναυλία των Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η βιτριολική Ακρίτα έκανε με τα κρεμμυδάκια τον «θρασύτατο» υιό:

«Χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσακαλίδου, του Μητσιά, του Τσακαλίδου, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, του Πουλικάκου,…

Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι.»

Ο Αγγελάκας στόχευσε πιο ψηλά. «Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Μα πώς τόλμησαν;

Ο νεαρός που στα 24 του βιάζεται να διαμορφώσει προφίλ περσόνας μάζεψε κακήν κακώς, την ελεεινή ανάρτηση.

Ο «φίλος της οικογένειας» Πικραμένος τον ελεεινό υπάλληλό του δεν τον μάζεψε ακόμη. Αλλά αυτό είναι άλλη πονεμένη ιστορία.

Η οικογένεια Μητσοτάκη ταΐζει το θηρίο της ιντερνετικής δημοσιότητας , εκτιθέμενη αυτοβούλως στις αδηφάγες πλατφόρμες και την ανελέητη «κοινωνική δικτύωση».

Αυτή τη φορά κατασπάραξαν ένα από τα μέλη της.

ΑΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR